18.2.2010

Kisatunnelmia

Nyt kun läppäriin saatiin vaihteeksi virtapiuha kiinni koneeseen, niin ohessa vähän otoksia kisakapungista myös muiden iloksi. Olympiatulta joutui tirkistelemään verkkoaidan taka, mutta eiköhän sen pysty tuosta kuvasta kuitenkin tunnistamaan.



Varsinaiseen kisatunnelmaan pääsin kuitenkin vasta lätkämatsissa Suomi-Valko-Venäjä. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä katsomaan miesten snoukkaa, mutta halvimmat liput olivat vaatimattomasti 800 CADia. Ihan niin suurella budjetilla tämä tuleva "Kauniasten ensimmäinen työtön" ei kuitenkaan ole matkassa. Lätkämatsi ei ollut läheskään yhtä suosittu hintojen valossa ja 75 paikallista rahaa köyhempänä pääsin seuraamaan actionia riviltä kahdeksan. Ei huono.


Onneksi Suomipoikien luistin kulki siihen malliin, että pääsi todistamaan voitettua matsia. Näin tulosten valossa lätkämatsi taisi olla parempaa viihdettä suomalaissilmin katsottuna kuin sprinttihiihdot. Snoukkakundeilla on tietysti vielä mahdollisuus kruunata päivän saldo, joten pidetään sille ajatukselle peukkuja.

Jos suomalaisten esitykset eivät kohta parane laajemmallakin rintamalla niin ainoa keino saada mitali (tai useampi) taitaa olla varastaminen paikalliselta rahapajalta.


3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Onko Royal Canadien Mint siellä hyvin esillä? :)

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä. Niillä on näyttely tossa keskustassa ja sinne on ollut hemmetin pitkä jono. Yllättäen mä en ole ollut jonottamassa... MinkkiP

Nora kirjoitti...

Käy myymässä niille yks mun kone! ;)