31.12.2008

Vuosi paketissa

Mitä jäi käteen vuodesta 2008? Bridget Jonesmaisesti voisi miettiä lisääntyneitä kiloja, parisuhdetta tai tupakointia, mutta ajattelin keskittyä konkreettisempaan. Onneksi on tullut näpyteltyä tätä blogia tasaiseen tahtiin, joten vuoden "ilmiöt" oli helppo listata.

Ennalta kokemattomista asioista listalle nousee kaupunkeja, harrastuksia ja ravintoloita. Uusista paikoista tuli käytyä Miamiassa, Pietarissa ja HuaHinissä. Miami oli varsin hot ja sinne "joutuu" suuntaamaan ehkä pääsiäisenä jopa uudestaan. Pietarikin oli näkemisen arvoinen, eikä HuaHinissä vietettyä lomaakaan voi liikaa kehua. Luonnollisesti sen ruokamyrkytyksen olisi voinut jättää kokematta.

Vuonna 2008 järjestettiin bileitä tuttuun tyyliin. Oli vappukarkeloita, synttäreitä (nyt voi jo laittaa valmiiksi kalenteriin sen elokuun ensimmäisen viikonlopun) sekä A-Class XMas Party, josta tehdään myös traditio. Jatkossa aiotaan noudattaa tuttua kaavaa eli juottaa jengi ihan kauheeseen känniin. Tuntuu toimivan. Kiitos vain osallistuneille vielä kertaalleen!

Harrastuksien osalta aloitettiin maastopyöräily (kun se RB viimein saapui) sekä golf. 36 tasotus jäi saavuttamatta ja se luonnollisesti harmittaa, mutta pistän sen silloisen uuden urheiluvamman syyksi. Ei kukaan voi pelata golfia revahtäneellä vatsalihaksella. Syksyn myötä viritettiin henkiin sisälentopallo. Syöttökammo ei ole kadonnut minnekään, mutta aina välillä "märällä kärpännahallakin" saa osuman. Meillä on luonnollisesti törkeen hyvä jengi ja nousukarsinnat häämöttää. Jos vaan pelaajia riittää sinne asti...

Helsingin ruokaravintolatarjonnasta tuli viimein testattua Saslik, Korea House, Rivoli, Rodolfo sekä Postres. Viimeisin luonnollisesti oli se paras, mutta kun välillä pitää syödä omallakin rahalla niin suosittelen lämpimästi oman kulmakuntani korealaista. Baareista nousi kokeilulistalle Apollo, johon ehkä joskus päädyn jopa uudelleen. Flamingoa pyrin sen sijaan välttämään.

Tänä vuonna kirjoja tuli luettua n.50, mikä on ihan kelpo lukutahti työssäkäyvälle ihmiselle. Dekkarit pitävät edelleen vahvasti kärkisijoja. Siltä puolelta usi tuttavuus oli tänä vuonna Stieg Larsson. Muuten tykästyin Khaleid Hosseinin romaaneihin. Tosin Käytöksen kultaista kirjaa 60-luvulta ei pidä unohtaa.

Vuodesta 2008 jää varmasti käteen golfmailojen lisäksi digijärkkäri, jonka käyttöä pitää ehdottomasti tehostaa tulevana vuonna. RB saa myös varmasti enemmän kyytiä. Ilmiöistä eniten iloa jatkossa tuottaa luonnollisesti Facebook, jota vastaan taistelin pitkään mutta onneksi ymmärsin lopulta omaksi parhaakseni liittyä mukaan.

Mitäs uutta sitten vuodelle 2009? Olisiko tarjota hyviä ideoita? Uusia lajeja ehkä? Se luisteluhiihto jäi nyt sitten tämän vuoden puolelle, joten se voidaan ainakin kirjata jo valmiiksi listalle. Tänään juodaankin sitten samppanjaa "vuodesta toiseen" joten Erityisen Hauskaa Uutta Vuotta kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heheh, monet ovat just "taistelleet" Facebookia vastaan periaatteessa mutta sitten käytännössä huomanneet sen vioistaan huolimatta ihan iloa tuovaksi :)

Kiva blogi!