19.12.2008

Joulumielellä

Ensimmäiset joululahjat on saatu ja annettu. Ensimmäinen varsinainen jouluateria on koettu. Nyt alkaa joulu olla oikeasti lähellä.

Minähän en todellakaan ole mikään varsinainen jouluihminen. Yleensä en edes vietä joulua, ainakaan niissä merkeissä, että siihen kuuluisi perheen yhdessäolo ja rauhoittuminen. Allekirjoittaneen joulun tekee ainoastaan yksi asia ja se on LAHJAT.

Olin pitkään täysin murtunut, kun sisareni antoi signaalia, ettei lahjoja enää osteta. Tavallaan se oli helpotus - ei tarvinnut yrittää paketoida sitä Turun sinappia (ehdottomasti sinistä) tai Rexonaa hienoihin paketteihin. Jos joku on joskus kokeillut, niin tietää, että ne on pirun hankalan muotoisia. Oli iloinen yllätys, että sisareni "tuli järkiinsä" taas tänä vuonna ja pääsimme lahjomaan toisiamme reilusti niin ettei kumpikaan varmastikaan jäänyt tappiolle. ; )

Onneksi minulla on myös PALJON IHANIA YSTÄVIÄ, jotka ovat myös innoissaan lahjojen antamisesta sekä saamisesta. Toivottavasti tänä vuonna onnistun ilahduttamaan edes osaa heistä sopivilla valinnoilla. Sitä odotellessa - Hauskaa ja Lahjarikasta Joulua kaikille!

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

On ihan selvää, että sä olet mun ainut aikuinen ystäväni joka saa multa joululahjan. :) :)
Ihanaa jouluaaton odotusta!