5.12.2008

Lisää harrastuksia

Alustava hankinta on tehty. Kotona odottaa upouudet luistelumonot. Enää puuttuvat sukset ja sauvat. Ja luonnollisesti se hiihtotaito.

Jouluksi olisi tarkoituksena suunnata pohjoiseen ja oletus luonnollisesti on, että siellä olisi myös lunta. Ehkä Elixir ohjelman yllyttämänä lähetin kohtalokkaan tekstiviestin ja hupsis - seuraavana päivänä monot tulivat paketissa työpaikalle. Ja ne vielä sattuivat sopimaan.

Mielestäni hiihto on edelleen nylkyttämistä, enkä ole koskaan ollut mikään kestävyysurheilija. Joku on kuitenkin joskus sanonut, että hiihtäminen on kokonaisvaltaista liikuntaa. Ja koska urheiluhan nyt sattuu olemaan kaikissa muodoissaan meikäläiselle lähes pakkomielle, niin onhan tuota nylkkyjen paraatilajiakin lähdettävä kokeilemaan.

Pertsan jätän suosiolla muille, koska mulle on vihjattu ettei pinnani kestä jos sukset lipsuu. Luisteluhiihtoahan en ole koskaan edes kokeillut, mutta hiihtoa suosittelevat ystäväni ovat kuitenkin luottavaisia oppimiskykyyni. Saas nähdä mihin asti urheilullisuus ja pinna kestää, Finlandia-hiihtoon en ole ajatellut kuitenkaan ilmoittautua. Tähän palataan vielä.

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Niin, eihän sitä tarvitse heti lähteä sitä viittäkymppiä tai Finlandiaa tosiaan hiihtämään. Voi aloittaa vaikka sprintistä ja sen sujuttua siirtyä vitoselle ja jatkossa ehkä pidemmillekin. Kyllä vauhtia ja vaarallisia tilanteita hiihdossakin löytyy, varsinkin alamäissä ja jos on ladulla "Havuja, perkele!"
Any ways, mä olen niin mukana sun hiihtoretkillä! :)