25.5.2008

Viikonlopun setit

Perjantaina "kevyesti" punttia ja sitten testaamaan Rivolin setit. Suurin osa kaupungin ruokamestoista onkin jo testattu, mutta Albertinkadun Rivoliin ei ole aiemmin eksytty. Vierailu oli kaikin puolin onnistunut. Paikka ei todellakaan ole mikään "trendiravintola", mutta palvelu on hyvää ja ruoka konstailematonta. Pihviäkään en olisi osannut itse paremmin paistaa.

Lauantaina oli sitten luvassa se "leikkimielinen" PANNAfootball turnaus. Homma oli kaikkea muuta kuin kevyttä. 3 minuttin peliajan sijaan kyseessä olikin 45 minuuttia kestävä turnaus, jossa pelattiin kahdessa häkissä vuorotellen jatkuvalla syötöllä. Peliparilla näytti pulssimittari jossain välissä 185, enkä usko että omakaan syke juuri tuon alle jäi. Hauskaa oli, vaikkakin turpaan tuli. Ainoina naisihmisinä olimme lievästi alakynnessä, kun otettiin häkissä kylkimyyryä entisten koripallojärkäleiden kanssa. Säärisuojat olisi tulleet tarpeeseen.

Illalla oli eräänkin kuningattaren 30vuotiskemut. Juhlapöytä notkui herkkuja ja muutenkin kekkerit olivat mainiot ja vieraat luonnollisesti juhlatunnelmissa. Olisin ehkä nauttinut meiningeistä hieman enemmän, jos en olisi ollut matkalla autolla. Nämä lääkekuurit eivät vaan sovi mulle.

Ei kommentteja: