19.5.2008

Tulee, ei tule, ehkä tulee

Viimeiset viikot olen odottanut eräitäkin tavaroita saapuvaksi. En olisi ennalta arvannut, miten paljon yhteistä on Artekilla sekä tsekkiläisellä fillarintoimittajalla. Nyt tiedän. Kumpikaan ei osaa kertoa, milloin tavaraa mahdollisesti saapuu.

Woodnotesin tuolin piti tulla 23.4. Ei näkynyt. Eikä näkynyt myöskään 8.5. mikä oli seuraava toimitusaika. Asiakaspalvelua korosti vielä se, ettei kukaan vaivautunut ilmoittamaan missä mennään missään vaiheessa. Nyt saan kuulla jotain ehkä huomenna. Tuoli tulee siis ehkä jonain päivänä. Tai sitten ei.

Sama peli fillarin kanssa. Ei taida uusi harrastus päästä alulleen vielä tänä kesänä. Jossain vaiheessa fillari oli kuulemma maalauksessa ja sitten se yllättäen katosi. Enää ei tiedetä missä fillari on tai onko sitä ylipäänsä olemassa. Asiakaspalvelusta kuitenkin pisteet Suomen päässä. Minulle on sentään ilmoitettu, että fillarista ei ole mitään tietoa...

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Onneks sä hankit ja kuljetit sen golf-bägin ihan itse, ettei jäänyt sekin matkan varrelle.

Toivottavasti se pyörä löytyis ja saapuis pelipaikalle, että voidaan päästää Minkit Racing Team irti. (vai mikäs sen nimi nyt olikaan...?)

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen viime reissu Pietariin, jossa opas esittelee kaupunkia seuraavasti:" Ja tässä näemme rauhan patsaan. Eii oole, on varmaan puhdistettavana." "Ja tässä näemme maailman kalleimmein kuopan. Piti tulla rautatieasema. Ei tullut. Rahat vain katosivat. Ei tiedä minne. Ei vain oole."