2.5.2008

Ensimmäinen kattaus

Kannatti raahautua ajoissa Ullikselle, koska tarjoilut oli suorastaan huikeat. Nti A oli herännyt aamuseitsemältä pyöräyttämään meille "pienet" sushisetit ja janssoninkiusaukset evääksi. Itse roudasin mäelle kaikki edellisillan jämät, eikä sekään setti ollut ihan pieni. Harvoin on kankkusessa mikään maistunut niin hyvältä.

Tänä vuonna bajamajat vältettiin pistäytymällä puhtauttaan kiiltävässä vessassa Tehtaankadulla. Visiitti uhkasi venyä hieman pitkäksi ja jouduin huomauttamaan, ettei me kolmistaan siellä bajamajassakaan niin kauaa hengattaisi...

Päivä meni nopeasti ja kavereihin törmättiin ihan sattumalta. Toisiakin etsittiin, mutta ei löydetty. Hyvin olivat osanneet piiloutua. Kuohari olisi iltapäivän tunteina voinut olla viileämpää, mutta eihän aina voi saada kaikkea. Ja vaikka omat juotavat taisivat loppua niin muissa leireissä sitäkin riitti. Olisi varmasti riittänyt vielä pitkäänkin, mutta valitettavasti jouduin lähtemään siivoamaan keskiviikon jälkiä ja valmistautumaan edes jotenkin seuraavaan työpäivään. Ensi vuonna olen ehkä viisaampi ja otan sen vapaapäivän.

Ei kommentteja: