11.5.2008

Jos minussa asuisi edes pieni kodin hengetär...

Jos minussa asuisi edes pieni kodin hengetär niin olisin tänä viikonloppuna purkanut reissulaukut, pessyt pyykkiä, pedannut sängyn, laittanut käytetyt vaatteet paikalleen/pyykkikoriin, laittanut puhtaat vaatteet kaappiin, käynyt hankkimassa konetiskiainetta, siivonnut ylimääräisen sälän pois eteisestä, etsinyt kadonneen iPodin, laittanut kengät paikoilleen, vienyt lehdet keräyslaatikkoon, vienyt pullot kauppaan, heittänyt jääkaapista vanhentuneet ruuat pois, tyhjännyt olohuoneen pöydän ylimääräisestä rekvisiitasta. Mutta kuinka ollakaan en tehnyt mitään näistä.

Sen sijaan kävin salilla, luin naistenlehtiä, kävin kaverilla grillaamassa, pelasin golfia, treenaasin yu-kentällä, kävin syömässä ulkona, kävin kävelyllä. Onneksi sentään ystäväni lainasi minulle konetiskiainetta, joten nyt on sentään edes yksi koneellinen puhtaita astioita. Se, että ne saisi kaappiin asti, onkin jo toinen tarina.

2 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Suomen kesä on liian lyhyt kauniina päivänä siivoamiseen. Loppuviikosta tulee jo lunta. Silloin voi lajitella, ja kodin hengettäryys on niin suhteellista. Parempi rentoutunut hengetär epäjärjestyksen keskellä, kuin kireä kiillottaja odottamassa T.I.L.A. ohjelman kuvaajaa kylään...

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot NIIN oikeessa!