20.1.2008

Poseerausta

Lauantai meni kuvaustouhuissa. Normaalista poiketen nyt oltiin sillä kameran toisella puolella, mitä yleensä pyrin suht aktiivisesti välttelemään. Nyt olin kuitenkin lupautunut poseeraamaan kameralle, enkä edes voi sanoa että rahasta.

Taas tuli todistettua, että meikillä ja hiustenlaitolla saadaan ihmeitä aikaan. Olihan se hienoa, että kuvat onnistuivat. Ai mistäkö tiedän - no, koska malli ei tunnistanut kuvista edes itseään. Tulipa tutuksi myös lentokentän uusi hotelli Hilton. Suosittelen.

7 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Julkaisua odotellessa! :)

Ja loistavaa, että hieno työnäytteesi myös kameran toiselta puolelta, eli takaa, löytyy nyt blogistasi vaahtokarkkien muodossa! :D Tuo kuva on niin ihana, niin makea!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä lehdestä kuvat löytyvät? Ei, en aio heittää mitään miestenlehtiläppää...kävi kyllä mielessä, mutta sitten muistin mitä tokaisin lätkämatsissa lauantaina huonon läpän suodattamisesta ja päätin pysyä asialinjalla.

Anonyymi kirjoitti...

Arvaa! (olit oikeassa, se ei ole miestenlehti)

Anonyymi kirjoitti...

Stara, Demi tai SinäMinä

Anonyymi kirjoitti...

Ei osunut. Ikää taitaa olla "hieman" liikaa noihin julkaisuihin.

Anonyymi kirjoitti...

Arvopaperi?

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti Horst joudun kertomaan, että kyseinen lehti taitaa kuulua siihen kategoriaan mitä sinä eikä myöskään Prepe lue.