21.1.2008

Hyvä elokuva mutta...

Käytiin katsomassa eilen romanialainen pätkä 4 kuukautta, 3 viikkoa, 2 päivää. Leffa oli erinomainen, mutta en suosittele herkkähipiäisille. Mielestäni oma "leffatoleranssi" on aika korkealla, eli lähes leffa kuin leffa menee ilman suurempia pahanolonreaktioita. Mutta aina silloin tällöin tulee vastaan poikkeuksia.

4 kuukautta, 3 viikkoa, 2 päivää toi kuitenkin kunnon yökkäykset ja katseen joutui pitämään poissa ruudusta vähän pidempään. Leffan jälkeen olo oli hieman hämmentävä. Vaikka leffa oli sinänsä loistava niin mitään hyvän mielen fiilistä se ei jättänyt. Edellisen kerran vastaavat fiilikset tulivat Unelmien sielunmessun jälkeen.

Jos haluatte nähdä erilaisen elokuvan niin menkää ihmeessä katsomaan. Oletusarvona se, että naiset reagoivat tähän(kin) leffaan voimakkaammin. En suosittele treffielokuvaksi enkä välttämättä äideille, raskaana oleville tai raskaaksi yrittäville.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vein aikoinaan ekoilla treffeillä yhden mimmin katsomaan Seitsemän. Tyttö ei tiennyt leffasta mitään etukäteen. Oli kuulemma ihan mielenkiintoinen...

Norppa kirjoitti...

Ja mä olin aikoinaan treffeillä katsomassa Unelmien sielunmessua. Kundi joka valitsi elokuvan oli kai ajatellut, että luvassa olisi jotain kaunista ja romanttista...

Anonyymi kirjoitti...

Norppa: jos jostain syystä istut perjantaina samalla penkkirivillä kanssani ja bussinvideoista tulee Moottorisahamurhaaja II, niin kyseessä ei ole treffit.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Prepe - älä yhtään yritä! Norpalla on jo vierustoveri.

Norppa kirjoitti...

Ai siis tämä oli skenaarioharjoitus siitä että, jostakin syystä kaikki muut penkit olisi irroitettu ja poistettu bussista?
Vai oliko tarkoitus ilmaista, että sä haluaisit mun kanssa treffeille katsomaan Moottorisahamurhaajaa jonnekin muualle kuin bussiin?
Tai sitten vaan halusit saada päähäni mielikuvan meistä kahdesta treffeillä.
Ilmassa on selvästi bussimatkan odotuksen tuntua.

Norppa kirjoitti...

Mitä sä Late laitat päälle? Mä mietin että pitäiskö meillä olla mätsäävät verkkopaidat? Eiku -housut siis..

Anonyymi kirjoitti...

Työkaveri lähti tänään Bukarestiin ja kehoitin ottamaan esimakua leffasta...