28.1.2008

Hakemassa uusia ystäviä

Viimevuotisen keikan jälkeen epäilin, että tämä reissu ei voi muuttua enää paremmaksi, mutta kyllä se vaan voi! Ykkösluokka eristettiin heti alkuunsa, otettiin tuntumaa bussin lattiaan ja huono olo johtui TOISTUVISTA äkkijarrutuksista. Laulettiin Jumalan kämmenellä ja oltiin muutenkin hengellisiä. Nasse-sedät valtasivat Piazzan ja eräskin parivaljakko pyyhki lattian tiikereillä.

Aamusaunaan tarjoiltiin Baileystä, kun se kolmannen yrityksen jälkeen oltiin saatu päälle, ja mäkihyppyasennot olivat hiottuja. Lahjonta ei onnistunut ja jouduttiin pakkofanittamaan syväkurkkuista Popedaa. Pesä-Esa ja pesävespa lanseerattiin. Toiset olivat käyneet pesällä, toiset ei. Eräskin kaveri oli ottanut yhteen näädän kanssa ja herännyt seuraavana aamuna naapurimökistä munasillaan.

Dinner upposi kuin nälkäänäkeville Biafran lapsille ja alkoholi kuin Gary Grandille autiomaassa. Miss Halko valloitti areenan, kieltäydyttiin tappelusta, tanssittiin ripaskaa, oli aerobicciä, kärrynpyöriä sekä kuperkeikkoja molempiin suuntiin. Ja ne fanit – niitä oli SATOJA! Oli pomppuja, kasaa ja helvetin hieno pyramidi. Polvet todettiin joustavaksi materiaaliksi. Oli radioyhteyksiä ja huomattiin, että pilliä voi käyttää myös imemiseen. Pyrkyrit ja tyrkkypulkat tunkivat seuraan. Tuli pari osumaa ja ehkä liian syviä taivutuksia. Temppukerho esiintyi ansiokkaasti ja asento oli huimaava. Breakdance muuvit oli todella hallussa ja tuolipolkkakin sujui. Halko ei päässyt jatkoille.

Aamulla tuli alaston siivoja, mutta varsinaiset jatkot vietettiin bussissa. Kuunneltiin päivän urheilut ja ”queen of fucking everything” esiintyi. Kaikki oppivat uuden (vanhan) jeesusbiisin sanat. Ykkösluokalla oli oma emäntä ja skumppatarjoilut (tietysti). Ääni ei ehtinyt taaskaan bussiin. Syötiin eväsleipiä ja otettiin ruuan kanssa punaviiniä (Trapiche Cabernet Sauvignon btw). Vieläkin oli pesää jäljellä ja matkanjohtaja järjesteli reippaile seuramatkalaisille Jäätelöpesää. Laulettiin, laulettiin ja vielä kerran laulettiin. Vertailtiin hittejä. Tiikerileidi oli palkintopallilla ja queen of fucking everything:llä oli vettä polvessa. Ja on varmaan vieläkin.

Sirkuskerhoon on jo ilmoittauduttu. Ensi vuonna vedetään arabialaisen päälle vielä flick-flack ja korkkareilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tasajalka-alastulo (yhdyssana).

Nora kirjoitti...

Ja ensi vuonna meillä on myös kuvaaja! :)