25.1.2008

Mitäs me tällä kertaa keksitään?

Ihan vaan muistin virkistykseksi pari katkelmaa viime vuoden keikalta. Nokkahuilua ei löytynyt tälle keikalle ja discopallokin saa jäädä kylppärin kattoon. Korvat joutuu ehkä hakemaan vielä kaupasta. Tiettävästi kukaan ei ole myöskään tuomassa sähköurkuja, mutta toisaalta - yllätys se oli viimeksikin.

"Toisella oli ketsuppi, toisella sinappi. Oli diskopallo, sähköurut, nokkahuilu ja megafoni. Rai rai. Tungettiin nokkaa toisten asioihin, kuunneltiin korvat höröllä ja oltiin "samaa porukkaa". Yks sai sääliä ja harkitsi irtokipsin hommaamista tulevaa varten. Miss Halko titteli vietiin väkisin ja ei missillä pestiin Piazzan lattia. Piirimyyjä sanoi ronkeliksi, toinen rusinaksi ja paskanmarjaksi. Toisella oli jotain mitä muut haluaa, toisella taaskaan ei. Pöydät oli täydellisiä liukudivingiin. Kaikkien Loimaalle hävinneitten nimet oli passissa. Pojille tarjottiin piirakkaa kädestä pitäen ja rotutammalle oli talleja tarjolla. Minkit oli äänessä tauotta ja yks näätä vonkas pesää koko ajan. Mitä tapahtuu Tahkolla, jää Tahkolle. NOT! PS. Vielä on jäljellä villihevosia..."

Maltan tuskin odottaa iltapäivään. Voitaisko mennä jo???

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Todellakin, voitaisko jo lähteä. Ei tästä päivästä tule yhtään mitään, kun on ajatukset jo niin jossain muualla, siis TAHKOlla! :)

Norppa kirjoitti...

RAI RAI RAI RAI RAIIII!