12.8.2007

Näin starttasi loma

Perjantaina tein kaikkeni välttääkseni ylimääräisiä nakkeja iltapäivällä, mutta yksi kuitekin osui ja upposi juuri kun olin saanut pöydän siivottua lomakuntoon. Onneksi olin kuitenkin ainakin lähes niin "näppärä" kuin pomoni oletti ja sain homman hoidettua siedettävässä ajassa. Sitten tulikin jo kiire karata paikalta Hietsuun ahkeran työntekijän tavoin. Kello oli kuitenkin jo melkein kolme!

Pelaaminen oli aika tuskaista. Se ei suinkaan johtunut meikäläisen tapauksessa kelistä, vaan että lajitreenit biitsin osalta ovat todella harvassa ja sitten sitä kuitenkin odottaa itseltään megasuorituksia. Kuuden erä jälkeen päätettiin luovuttaa ja siirtyä terassille korjaamaan nestetasapainoa. Taisi siinä pöydässä ainakin yksi vichykin vilahtaa.

"Suihkuraikkaina" ja muutenkin tosi freeseinä käytiin vielä tyttöjen kanssa Kampissa parissa vaatekaupassa. Valkoisten vaatteiden sovittelu on varmasti myyjälle mannaa, kun asiakkailla on pieni kokovartalohiekkakuorrutus... Anysays - kaupat tuli ja tuttavallisuudesta huolimatta se myyjä ei todellakaan ollut mun kaveri.

Loppuillan "poiketaan parilla" päättyi ehkä hieman suunnitelmista poiketen. Henry's Pubin wingsit olivat kuitenkin mainioita ja keli hyvin kesäinen. Teatterista löytyi tuttuja enemmän kuin osasin odottaa, voisi jopa sanoa että Vaasan yo-kunnan baari vuodelta 1994 oli siirtynyt hetkeksi Helsinkiin. Kenenkään en tosin kuullut tilaavan kossujaffaa, mutta pirun kiva oli nähdä vanhoja tuttuja! Erityisterveiset perheelle Köpikseen! Onneksi se valomerkki taas tuli jossain vaiheessa niin ymmärrettiin poistua paikalta. Voisi sen loman tylsemminkin aloittaa.

Ei kommentteja: