22.8.2007

Lukemisesta

Tapanani on lukea kaikki saamani kirjat kannesta kanteen olivat ne sitten miten huonoja (tai hyviä) tahansa. Niinpä kun sain uusimman Harry Potterin päätökseen tänään, niin käteen oli otettava Tolstoin järkäle Sota ja rauha (kiitos vain Horst).

Pääsin tuskin alkua pidemmälle, kun jo osuin ensimmäiseen kohtaan mitä en täysin ymmärtänyt. Voisiko joku fiksumpi selventää minkä väriset housut ovat kirjailijan kuvaamat "säikähtäneen nymfin uuman väriset polvihousut" ? Tätä menoa mä en todellakaan saa kirjaa luettua ikinä...

5 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Joku minua viisaampi on myös sanonut, että elämä on liian lyhyt huonojen kirjojen loppuun lukemiseen.. tämä ei tietysti tarkoita juuri Sotaa ja Rauhaa mutta sellaista kirjaa joka tuntuu, ja silloin myös on huono, ei tarvitse lukea loppuun.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy tunnustaa että en pysähtynyt pohtimaan millainen tuo väri mahtaisi olla enkä edes muista että tuollaisesta puhuttiin. Merkitys tulevien tapahtumien kannalta on siis kai pieni.

Hämmästyttävää sinänsä että joku mies keksii kirjoittaa tuollaista.

Anonyymi kirjoitti...

Ootko muuten huomannut että sulla jää aina putki päälle ja vedät aina tappiin asti. Oli sitten kyse urheilusta, lukemisesta tai ryyppämisestä... Koska opit ottamaan vähän säästeliäämmin?

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ja ettei tarvitse ihmetellä kuka ylläolevan kirjoitti, niin tässä vihje.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm. Valitettavasti "somebody who really cares" on kyllä väärässä. Tappiin asti vedetään loppupeleissä aika harvoin ja viime aikoina on urheiltukin aika iisisti.