31.8.2007

Minkki-uutinen

"Mustasaaressa Pohjanmaalla on isketty minkkitarhaan. Iskussa päästettiin vapaaksi 2 500 minkkiä.Isku tehtiin puoli neljän ja neljän välillä aamuyöllä.Komisario Mika Jylhän mukaan minkkitarhan ovet eivät olleet lukossa eikä tarha ole aidattu.Mustasaaressa Koivulahden kylässä sijaitsevaan tarhaan ei ole isketty aiemmin.Poliisi tutkii parhaillaan iskupaikkaa. Minkkejä ei ole saatu toistaiseksi kiinni."

Toim. huom. Ainakaan yksikään kaveri ei ole vielä ilmoittanut yllättävästä vapautumisestaan.

6 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Vielä viisi vuotta sitten mä sain usein tekstareita tyyliin "ootko pohjanmaalla", kun kettutytöt olivat vapauttaneet anarkisti-innoissaan minkkejä.
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä(melskasin tästä juuri avotoimistossamme) että jokaista turkistarhaajaiskuun osallistujaa pitäisi vetää sunnuntaihesarilla napakasti takaraivoon.
Vieraita lajeja ja tarhakanta eläimiä ei pidä laskea luontoon, ne eivät selviydy luonnonvaraisina ja uhkaavat luonnon alkuperäistä monimuotoisuutta.

Paras Minkki on Villi-Minkki sen omassa vapaassa elinympäristössä. Silloin se ei sähise eikä uhkaa. Ei Minkki P:täkään pitäisi mennä yhtäkkiä heittämään sille epämieluisaan ympäristöön, siitähän se katastofi syntyisikin.

Anonyymi kirjoitti...

Allekirjoitan täysin kaikki mielipiteesi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Allekirjoitan täysin kaikki mielipiteesi. ;)

Prepe kirjoitti...

Milloin jostain "tarhasta" Helsingin läheltä vapautetaan kissoja...?

Norppa kirjoitti...

Se on kuule Prepe niin, että kissakin alkaa helposti sähiseen kun tunkee liian lähellä... ;)

Prepe kirjoitti...

Kissat: sääääälikääää polvensa rikkonutta....