2.8.2007

Niin se aika vierähtää

Aloitin syntymäpäiväjuhlatradition tässä kaupungissa aika lailla tasan 10 vuotta sitten. Silloin pidettiin piknikkiä Kaivarissa ja keli oli aurinkoinen (tietysti). Paikalla oli mm. Böke ja Mambo, jotka ansioituneesti kirjoittivat sadun tuomaansa barbie-vihkoon oikein barbie-kynällä. Vihko on yhä tallella.

Eilen pohdittiin Norpan kanssa vanhaa totuutta, miten aika menee niin nopeasti. Mietittiin, mitä on tullut opittua viimeisen 10 vuoden aikana. Ja vastaus oli hyvinkin yksiselittelinen - ei juuri mitään. Ehkä jotain "iän tuomaan viisautta" on hieman siunaantunut, koska ollaan kuitenkin otettu ohjenuoraksi että poliopäitä pyritään jatkossa välttämään. Siinä ne opit sitten taitaakin olla. Mieli on varmasti (ainakin synttäribileissä) yhtä nuori kuin kuumana kesänä 1997.

Tänään keli ei kovinkaan kuumalta näytä, mutta koska ilmojen haltija ei ole pettänyt tähänkään mennessä niin pidetään toivoa yllä loppuun asti. Toivottavasti nähdään huomenna!

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Kyllä! Se on opittu että kannattaako välttää poliopäätä, kyllä kannattaa!
Ollaanko ihan yhtä hauskoja, ihania ja hotteja kuin 10 vuotta sitten??
Mä sanoisin että jos mahdollista, niin vielä viehättävämpiä ja minkkimäisempiä! Toisille vaan elämä niin sopii ;)
Ja jos tässä nyt jotain olis oppinut niin että ehkä pöydälle ei kannata hypätä vatsalleen suurimman vyön kanssa ja jos on lähdössä lennolle niin kannattaa jättää keittiön ikkuna auki jotta pääsee pyykkituvasta sisään..
Huomista odotellessa!