4.6.2007

Lomat on lusittu

Lomakelit antoivat parastaan vielä tänäänkin ja ilmeisesti sama meininki jatkuu koko viikon. Mielessä kävi soittaa tulevalle pomolle ja anoa paria lisäpäivää vapaaksi, mutta tulin siihen tulokseen ettei se ehkä antaisi parasta mahdollista kuvaa tulevasta työntekijästä.

Sen sijaan päätin ottaa kaikki irti viimeisestä lomapäivästä Hietsussa. Sisareni lisäksi siellä olivat paikalla kaikki muutkin juuri koulunsa päättäneet, työttömät, baarintyöntekijät, sairaslomalaiset sekä juopot. Perussetti siis.

Välissä majoitin yhden Australian paluumuuttajan Sörnäisten palatsiin surffilautansa kanssa ja sitten pitikin pyyhältää Otaniemeen vetämään keihäskarnevaaleja innokkaille. Uusia Tero Pitkämäkiä ei syntynyt, mutta pari kelvollista Seppo Rätyä löytyi. ; ) Ensi viikolla onkin vuorossa hyppytreenit ja hiekkalaatikolla nähdään toivottavasti muutama uudestisyntynyt Ringa Ropo.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olisin ollut niin ainesta uudeksi Sepoksi. Olen samaa mieltä siitä että Saksa on paska maa, viina maistuu, murjotus kuuluu luonteeseen jne.