9.6.2007

Being Special

Oltiin eilen hyvällä asialla. Aki Riihilahden järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti "Be Special" pidettiin Finnair stadionilla eilen illalla. Kaikki tapahtuman tuotot menivät lyhentämättömänä kehitysvammaisten hyväksi.

Paikalla oli runsaasti kotimaisen kaartin esiintyjiä. Nuorimmat fanit hullaantuivat eniten Anna Abreusta (joka oikeasti on ehkä maksimissaan sen 130cm pitkä) ja Ari Koivusesta. Me taas taisimme fanittaa enemmän Kaika K:ta ja Jore Marjarantaa. Eniten ahdistusta sen sijaan aiheutti Jippu "hieman" tuskaiselta kuulostavalla ja näyttävällä esiintymisellään. Daami oli niin täynnä sisäistä angstia, että koko yleisö suorastaan jähmettyi.

Konsertista oli nauttimassa luonnollisesti myös paljon kehitysvammaisia lapsia ja aikuisia. Heidän elämänilonsa ja innokuutensa oli aivan huikeaa. Se pisti oikeasti miettimään, että mitä olisi itse valmis antamaan jos saisi joskus vielä olla aidosti yhtä haltioissaan ja innostunut jostain?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jippu on totisesti hiukan ristiriitainen hahmo. Toisinaan meno heijastaa karmeaa maailmantuskaa jota vain alle kaksikymppinen saattaa kokea. Sitten taas esimerkiksi Emma-gaalassa neito tuuletteli voittoaan vähemmän tuskaisen näköisenä. Ja Suosikin haastattelussa kerrottiin että puku kyseiseen juhlaan haettiin Pariisista. Jos oikeasti potee maailmatuskaa niin vaatteet pitäisi ostaa UFFilta ja tuulettaminen jättää ruotsalaisille.

Varmaankin ainakin jotkut ihmiset juovat viinaa voidakseen innostua asoista. Totisesti intoa löytyy usein pullon pohjakerroksista mutta pettävä on tuo tie.

Kannattaa lukea Raamatusta Saarnaajaa. Tuo on synkkyydessään piristävää ja yleisemminkin puhuttelevaa. Jippu ei ehkä sittenkään ole ensimmäinen joka maailmantuskasta keksi julistaa. Tuotkin tosin jo todetaan Saarnaajassa että mitään uutta ei keksitä.