14.6.2007

Kehon koostumusanalyysi

Tuli sitten käytyä analysoimassa kehon koostumus. Ehkä suurimmat uutiset olivat alavartalon lievä epätasapaino (??!) ja keskivartalon lihastasapaino, jossa oli kehittämisen varaa. Luut painoivat 3kg, mikä oli yllättävän vähän.

Olin aina kuvitellut, että luusto painaisi vähintään sen 5kg. Itse asiassa luuston "normaalipaino" on 2-5kg ,joten kukaan ei oikeastaan pysty väittämään puntarin viisarin heilahtavan sen vuoksi, että omaisi erityisen painavat luut. (tai ainahan niin voi väittää...)

Rasvaa ei ollut liikaa, eikä sitä myöskään kehotettu lisäämään vaikka luvut näyttivät sitä sun tätä. Oleellista oli kuulemma se, että ”viihtyy omassa painossaan”. Ohjeistusta ei tullut myöskään ruokavalion muuttamiselle. Olisi varmaan pitänyt kysyä, että minkä ruokavalion?

Paras uutinen oli, että kehoni polttaa n.1800kcal päivässä vaikka en tekisi yhtään mitään. Siis pelkästään olemalla, käymällä töissä (ehkä) ja makaamalla sohvalla. Siihen saa jo syödä 3 Bic Mac:ia ja vähän ranskalaisia päälle. Ou jee!

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Wau, ihan loistava tulos! Lähde nyt sitten tuollaisen kanssa tavoittelemaan parempia tuloksia 6kk päästä! ;P Katsotaan illalla, minkälaisen tuomion minä saan! :D