6.3.2009

Teeveetarjonnasta

Istuin eilisen illan liimattuna sohvaan, koska sporttailu oli nou-nou flunssaisesta olotilasta johtuen. Niinpä tuli taas tsekattua tämänkin maan kanavien tv-tarjontaa. Puolustukseksi - mä yritin kuitenkin opiskella venäjää samalla.

Pari sanaa tästä tarjonnasta. Miten voi olla mahdollista, että samana päivänä peräkkäisiin kellonaikoihin tulee hääohjelmaa parilta eri kanavalta. Ketä kiinnostaa?! Ilmeisesti hyvinkin monia, koska ohjelmia tulee useampia ja itsekin tajusin niitä katsovani.

Parhaat palat olivat ehdottomasti toisen parin hääjuhla, koska sulhanen oli selvästi hieman enemmän humaltunut kuin ehkä olisi ollut toivottavaa, mikäli aikoo pärstäänsä valtakunnallisella tv-kanavalla näyttää. Morsiamen ryöstön yhteydessä harvemmin on morsmaikun naamalta näkynyt niin väkinäisiä ilmeitä, kun sulhon känniset kaverit yrittävät viihdyttää daamia. Jotenkin oli aistittavissa, että ne pojat ja morsio eivät ole parhaita kamuja...

Toisen ohjelman tähtihetki oli ehdottomasti, kun bestman-parka yritti järjestää jotain polttareiden tapaista sulhaselle. Daami oli kuitenkin antanut tiukat ohjeet: polttarit saavat kestää vain yhden päivän eikä sulhanen saa juoda pisaraakaan alkoholia tai häitä ei tule. Hmmm. Mitäköhän siinä parisuhteessa on luvassa jatkossa? Toisaalta kyllä se mun mielestä viestii jo jotain, jos kundi on ottamassa tulevan vaimonsa sukunimen ilman sen kummempia perusteluja.

No, se torstain tv-tarjonnasta. Onneksi sentään kaikkina muina iltoina tuntuu tulevan vähintään yksi CSI tuutista ulos. Mustakin tulee isona rikospaikkatutkija. Siis tv-sarjaan.

3 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Hain torstaina kirjastosta pari kirjaa "ihan vain varmuuden vuoksi", ja perjantai-illalla olin niin onnellinen että olin hakenut ne - koska televisiosta ei tule -yhtään mitään. En edes viitsi aloittaa "hauskimmista" kotivideoista. Montako kertaa televisiossa voidaan "hauskana" näyttää kun joku tippuu hassusti tramboliinilta, kaataa kirjahyllyn päällensä, sytyttää itsensä synttärikakusta palamaan, kaatuu takaraivolleen puutarhatuolilla SEKÄ vielä loukkaa itsensä?!

Anonyymi kirjoitti...

Eikä pidä unohtaa, miten hauskaa se on tuhannen kerrankin jälkeen vielä nähdä kun koira jahtaa omaa häntäänsä tai kissa pelkää omaa peilikuvaansa...

Anonyymi kirjoitti...

Satuhäät on ihan ykkönen. Harva ohjelma kertoo tästä kansasta yhtä paljon kuin Satuhäät...