16.3.2009

Chamonixissa oli kelit kohdallaan

"Kriisitiina" ja se blondimpi versio matkasivat viime viikonlopuksi Chamonixiin. Ennen perille pääsyä ehdittiin jo fiilistellä auringosta, vuorista ja jopa purosta. Taisi matkalle osua yksi putouskin.

Täytyy sanoa, että kelien suhteen ei olisi paljon parempaa voinut toivoa. Tai ehkä olisi voinut olla jopa pari astetta viileämpi, ettei lumi olisi mennyt sohjoksi ihan niin nopeasti. Taidettiin nähdä ehkä yksi pilvi koko reissulla, joten just ja just pystyttiin viikonloppu Alpeilla viettämään.


Se, että viinilasillinen maksoi vain 2,50, oli luonnollisesti bonusta. Sen sijaan hotellivalinta uima-altaineen ja porealtaineen oli täysi kymppi. Ja pienenä terkennuksena - altaathan olivat luonnollisesti lämmitettyjä ja ulkona. Mikäs se mukavampaa laskupäivän jälkeen lillua altaassa oman partsin alla.

Ikäväähän tuo oli arkeen palata, mutta eihän noi kelitkään voi loputtomiin jatkua. Ehkä se aurinko löytää tiensä pian tännekin ja jos ei, niin parin viikon päästähän tässä ollaan jo Miamissa. Saas nähdä lähteetkö Late messiin. Chamonixissa se ehti jopa terassille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missäs Laten reikäpaita on? Ettei vaan olla nyt menty törsäämään siellä muotivilinässä..

- Fogues

Anonyymi kirjoitti...

Late suosii luonnollisesti kerrospukeutumista - reikäpaita on tietysti liivin alla! MinkkiP

Anonyymi kirjoitti...

Late on taas päässy niin mestoille.
Multa muuten kysyttiin, että kenen kanssa oon lähdössä Tukholmaan, Latenko? En vaan tiedä pystyykö Late keskittymään niin pitkään suoritukseen niin monen vähäpukeisen naisen keskellä..