13.11.2010

Rikkihän se on


Kolmen viikon yhtämittaisen säryn jälkeen olkapää viimein kuvattiin ultraäänellä. Kuvaus paljasti, ettei vika ollut pelkästään korvien välissä vaan kyvissa näkyi jänteen sisäinen repeämä. Seinämät olivat ehjät, joten leikkausta ei tarvita. Nyt ei sitten muuta kuin odotellaan supraspinatuksen arpeutumista, jotta päästään kuntoutushommiin. Paraneminen vie pahimmassa tapauksessa kuukausia.

Tällä hetkellä treenit on aika vähissä, koska hölkkäkin tuntuu olkapäässä. Jos vain särystä pääsisi eroon, niin se edes helpottaisi ketutusta korvien välissä. Sen jälkeen stressipallo kouraan ja pientä stimulointia vähän kerrallaan. Sitä odotellessa.

7 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Kannattaa muuten odotella ihan rauhassa sen supraspinatuksen kanssa. Tiedän tapauksia, joilla se ei ole tullut kuntoon vuosiin...

Anonyymi kirjoitti...

Kolme viikkoa tuli jo pelattua säbää rikkinäisellä jänteellä, koska eka diagnoosi oli että "ei siellä mitään ole rikki - työperäistä"... MinkkiP

Nora kirjoitti...

Ei meidän tiimillä valitettavasti vaan ole varaa odottaa ihan ikuisuuksia... Eli voisitko opetella lyömään palloa vasurilla?

Nora kirjoitti...

Ootko lukenut muuten tämän:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kiert%C3%A4j%C3%A4kalvosin

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti... Lupasin eilen koutsille olla hihamiehenä rivissä jo joulukuussa... MinkkiP

Nora kirjoitti...

Liberoksi, jeejee!
Entäs koutsin paikalle, kun ei ole tulossa to?

Anonyymi kirjoitti...

Torstai on myyty jo.