11.4.2008

Vanhoja ja uusia kujeita

Eilen aloitettiin uuden mailasetin testaaminen. Asenne oli alkuun yllättävänkin nöyrä, mikä todennäköisesti edesauttoi hyvää osumatarkkuutta. Pallon ylilyöntejä ei juuri tullut, vaikka hakattiin yli tunti. Sen sijaan onnistuin lyömään tiin pallon alta takaseinään niin että pallo jäi paikalleen. Taitoa sekin.

Retki biitsihallille muutaman vuoden tauon jälkeen oli kokemus sinänsä. Ensinnäkin siellä oli punaista hiekkaa, mikä yllätti allekirjoittaneen täysin. Sehän värjää! Mähän en ole koskaan ollut mikään hiekassa pyörivä puolustuspelaaja, enkä aikonut aloittaa sitä taivalta nytkään. Sain "luvan" olla dyykkailematta. Tosin pari kertaa polvi taisi lipsahtaa hiekkaan ihan vahingossa.

Eipä ollut siitä setistä jälkipolville kertomista. Yläkautta ei tarvinnut edes harkita syöttävänsä ja miesten korkeudella ollut verkko teki iskuyritykset turhiksi. Passit sen sijaan löysivät tiensä yllättävänkin hyvin perille. Eiköhän musta vielä joku 5-sarjan passari kehitetä.

1 kommentti:

Prepe kirjoitti...

Tulet vielä huomaamaan, että golfpalloa voi lyödä mitä erillaisimmilla tavoilla ja mitä erilaisempiin suuntiin...onko ruutuhousut jo hankittu?