1.10.2007

Yllättäen kävi näin...

Kauden eka säbäturnaus oli lauantaina. Ensimmäinen matsi meni ehkä liiankin hyvin omalta osaltani - saldot 1+1 ja voitto kotiin 4-0. Olisihan se pitänyt arvata, ettei homma voi jatkua niin.

Toisessa pelissä kyyti olikin sitten kylmää. Onneksi meillä oli vaskari paikallaan, koska muuten takkiin olisi tullut pahemmin kuin 1-0. Koko turnauksen kruunasikin sitten kolarointi vastustajan kanssa kolmannen erän lopussa. Vastustaja onnistui hyppäämään suoraan peukaloni päälle ja veret roiskahti pitkin areenaa saman tien.

Illalla soiteltiin Foguesin kotiin konsultaatiota tyyliin - "voiko tähän kuolla?". Perusneuvot on aina paremmat kuulla ammattilaiselta, joten kkk-ohjeistuksella lähdettiin kohti iltaa. Särky ei sitten kuitenkaan lähtenyt juomalla eikä lääkkeillä, eikä verenvuotokaan lakannut vaikka baarimikolta haettiin vielä lisää maalarinteippiä paketointiin. Joutui siis jättämään illan lyhyeksi.

Ja tänään varmistui, ettei kuvitelma vammasta ollut pelkästään mun päässä. Peukalossa on murtuma. Näinhän tän pitikin taas mennä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi nenä... tai siis peukku. Harmin paikka. Pitäisi saada Nokian kommunikaattoreihin x-ray -ominaisuus, jolloin puhelinkonsultaatiossa olisi mahdollisuus tsekata myös rustojen ja luuston tilanne. Pikaista paranemista!

Nora kirjoitti...

Pikaista paranemista myös täältä!

Olikos se muuten vasemman vai oikean käden peukalo?

Anonyymi kirjoitti...

Laitetaan Nokian tuotekehittelyyn menemään kehitystoive tuostakin! Allekirjoittaneen loukkaantumisalttius huomioon ottaen - tuo ei varmaan ollut viimeinen konsultaatio. Itse asiassa edellisestä taisi mennä aika tarkalleen vuosi kun Fogues kyyditsi allekirjoittaneen Dextraan... Ottaisin ehkä muuten opiksi, mutta kun se ei tälläkään kerralla ollut mun vika! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vasuri.

Prepe kirjoitti...

Hei ei muuta kuin "Thumbs up!". Pääosa ihmisen ruumiinosista tuppaa paranemaan ja sä oot vielä nuori (ainakin 36 -vuotiaan mielestä...eiks ollu kivasti sanottu..: ) joten luutuminen tapahtuu nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa Prepe! Sä löydät aina oikeat sanat!