21.10.2007

Viikko vierähti

Ehdin käväistä Lontoossa ohimennen ja näin siellä seminaarin ohessa paria vanhaa kaveria. Primarkiin tein täsmäiskun kuten olin suunnitellut sekä luin kaikki mahdolliset juorulehdet. Ja viimein opin, että ravintolassa kannattaa aina tilata se pullo viiniä lasin sijasta. Ens kerralla mennään kuulemma kuitenkin sen entisen kinnulalaisen kotiin ja tyhjennetään viinavarastot. Sitä kuulemma riittää. Ja hei sisko - sutkin on kuulemma kutsuttu, joten ilmeisesti sitä alkoholia on todella paljon!

Lauantaina testattiin uusi ravintola Texas. Ei todellakaan kehumista. Ihan samaa perus tex-mexiä mitä saa Cantinasta ja Coloradosta. Ribsit oli ihan ok spicy bbq kastikkeella, mutta ei tosiaan mitään spesiaalia.

Sunnuntaina oli sitten vuorossa Musta jää. Hieman epäilin seuralaiseni elokuvavalintaa. Tai osasin siis arvioida, että leffa on varmaan musta ok, mutta kaveri ei ehkä olisi valinnut sitä pätkää, jos olisi tiennyt elokuvasta enemmän. Noh, olihan se ihan katsottava pätkä, mutta olisin voinut mainiosti jatkaa elämääni myös näkemättä Martti Suosaloa naked.

Ei kommentteja: