31.10.2007

Kyläilyä koko viikko

Alkuviikko on hujahtanut kyläillessä. Kummasti kalenteriin tulee tilaa, kun jättää nuo urheilut pois. Sitä ei aina arvaakaan aamulla, missä kaikkialla sitä on ehtinyt päivän mittaan poiketa ennen kuin sitä pienessä viinihöyryssä kotiinsa selviää.

Tällä viikolla on laitettu kartalle Lauttasaarta oikein kahden osoitteen voimalla. Kävin ihastelemassa yhtä uutta asuntoa ja toista jo myytyä asuntoa. Uudessa kodissa tarjottiin retroruokaa ja punaviiniä. Ja kuinka ollakkaan myös myydyssä kodissa tarjottiin punaviiniä. (Valpolicella vei voiton tässä kisassa) Myydyssä kodissa oli myös bonuksena pikkuneiti, joka oli tainnutettu sopivasti unten maille ennen yllätysvieraan kolistelua eteisessä. En pystynyt siis antamaan huonoja vaikutteita.

Eilen käytiin sitten ihastelemassa rivitaloasuntoa ja pihamaata Tuomarilassa. Oli uutta ja hienoa, tosin taulut olivat vinossa. Tarjoilu pelasi tälläkin kertaa, mutta jostain kuitenkin löysin piilevän voiman ja kieltäydyin alkoholitarjoilusta.

2 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Ja yritit naittaa saaristossa kahta nisäkästä! Hei: nisäkkäätkin voivat olla "vain ystäviä"!

Anonyymi kirjoitti...

Mä en mitään naittanut. Kyläpaikan isäntä rupes vihjailemaan siihen suuntaan. Sun onneksi (?) mä väitän tuntevani kummatkin nisäkkäät.