3.5.2009

Vappu paketissa

Vappu oli vauhdikas alusta loppuun. Juhlat olivat onnistuneet ja Vapun päivänäkin keli suosi. Hieman siinä Kaivarin piknikillä oli ilmassa tuomiopäivän elkeitä. Tahti kiihtyi sitä mukaan kun skumppapullot poksahtelivat auki. Kuvamateriaali on täysin julkaisukelvotonta, mutta oheen silti pieni kuva-arvoitus: Ketä on kuvassa?

Illalla fanitettiin tietysti Mikko Alataloa asianmukaisissa sinisissä laseissa. Vaikka niitä jaettiinkin ilmaiseksi niin silti ne olivat trendikkäämmät rillit kuin monella muulla. Jengi oli mukavissa Vappu-fiiliksissä ja meininkiä riitti. Illan kruunasi luonnolllisesti Stig Dogg.

Kotimatka taivalleettiin yhdessä tuntemattoman daamin kanssa, joka oli onnistunut hukkaamaan toisen vaihtokenkänsä. Pienet oli senkin mimmin huolet, koska hän päivitteli meille useampaan kertaan miten häntä hävettää soitella seuraavana päivänä sinne etkopaikkaan ja kysellä kadonneen ballerinansa perään. Hmmm. Jos se kerran niin hävettää, niin miksei jätä soittamatta.

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kuva-arvoitus: veikkaan paria pygmiä, niitähän siellä Kaivarissa vilisi silmänkantamattomiin.Eivät oo edes hyppäämällä yltäneet kuvaan, pikkuset. Jostain kannonkoloista ne aina ryömii esiin näin keväisin.

Blog Girl kirjoitti...

Hei muuten, kun oon "liikunta" blogin pitäjä, niin onkos sulla joitai neuvoja missä rajoissa syke kannattaisi pitää esim lenkin aikana: A) haluaisin parantaa peruskuntoa tai B) haluaisi tulla nopeammaksi. Tack =)

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Blog Girl! Kysymyksiisi ei noin suoralta kädeltä ole vastausta, koska kumpikaan noista tavoitteista ei välttämättä vaadi sykerajojen tuijottelua lainkaan. Ensin pitäisi kartoittaa kuitenkin nykykunto ja mikä on tähänastinen treenihistoriasi, jotta voi miettiä miten paljon rasitusta kroppasi on tottunut kestämään. Lisäksi pitäisi määritellä nuo tavoitteet hieman tarkemmin eli onko esimerkiksi tavoitteena pystyä juoksemaan lenkkiä nopeammin vai ylipäänsä kehittää nopeutta lyhyemmille matkoille?

Oletko käynyt tutustumassa meidän "Naiset treenaa" -blogiimme?
http://naiset-treenaa.blogspot.com/ Sieltä saattaa ajan mittaan löytää jotain vinkkejä. MinkkiP