18.5.2009

Lomaa odotellessa

Päätin tukea työnantajaani ja otin kaikki lomarahani lomana. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tälle vuodelle on vielä käyttämätöntä lomaa reilut kahdeksan viikkoa. Nyt sitä sitten odotellaan.

Minä en koskaan pysty päättämään kovinkaan ajoissa lomieni ajankohtaa, ellei siihen ole pakottavaa tarvetta tai käsky tule ylhäältä vaativaan sävyyn. Niinpä en ole vieläkään saanut merkittyä päivämääriä duunin lomakalenteriin. Tietoa on kuitenkin minulta jo useampaan otteeseen kyselty, mutta olen onnistunut väistelemään aihetta. Onneksi kalenteria hallinnoiva henkilö on tämän viikon itse lomalla, joten ainakin viikko armonaikaa on saatu.

Kyttäisin mielelläni ne parhaat kelit lomani ajaksi (kuten varmaan moni muukin). Näin ollen kesäkuu on yleensä automaattisesti pois laskuista, koska silloin voi vielä helposti sataa räntää. Eli jatketaan keskustelua heinäkuusta. Aloittaako loma heti alusta vai kenties puolesta välistä? Hmmm. Tällä ajatuksella voikin sitten leikkiä loppuviikon ja tehdä samalla ehkä vähän töitäkin...

Samalla voi pohtia, että mihin reissuun sitä kesällä lähtisikään ja mitä lomia säästäisi syksyyn. Balin surffireissu kuulostaa edelleen pirun hyvältä vaihtoehdolta syys/lokakuulle.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Eiköhän pistetä se Bali varaukseen niin loppuun säätäminen.. :)
Surf's up!