1.9.2008

Päätähtäin ovella

Huomenna koittaa taas tämän vuoden h-hetki. 10-ottelu starttaa 100 metrin juoksulla klo 9 aamulla. Tähän on tähdätty taas koko vuosi (as if). Kaikki mahdollinen on tehty (so not) ja nyt ei muuta voi kuin odottaa huomista ja tankata hiilareita.

Noran kanssa puhuttiin viime viikolla mahdollisista päivän tavoitteista. Nyt kun noita sadekarttoja tai erästäkin ystävääni lainate - noita säälutkia - tutkailee niin eipä paljon hymyilytä. Enää voi vain toivoa että meteorologit olisivat todellakin olleet LSD:n vaikutuksen alaisina viimeiset puoli vuotta ennustaessaan kelejä ja huomenna alkaa intiaanikesä.

Jostain kumman syystä epäilen kuitenkin, ettei se aurinko meitä juuri huomenna(kaan) helli. Tavoitteena on lähinnä selvitä hengissä ja vähemmillä vammoilla kuin viime vuonna. Toisaalta nyt on jo nivuset ja takareidet valmiiksi kipeinä, joten koitetaan edes väistää tippuminen seiväskuoppaan.

Ai niin: 14,2 / 490 / 8,20 / 150 / maaliin/ 16,5 / 23 / 220 / 30 / 8'

4 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Tsemppiä! :D

Norppa kirjoitti...

Ooks elossa??!

Anonyymi kirjoitti...

Väistin seiväskuopan, mutta muusta ei jäänytkään sitten juuri kertomista. Mitä opimme tästä - ei kannata rajoittaa dokaamista turhan takia. Toisaalta ens vuoden otteluun on niin monta vetoa vetämässä ettei ole varaa olla treenaamatta...

Anonyymi kirjoitti...

" Kaikesta oppii, paitsi ei välttämättä "