10.9.2008

Läskipoliisi

Jäin tuijottamaan "Olet mitä syöt" -ohjelmaa töiden jälkeen. Ohjelmaan valitut laihduttajat vetävät aivan uskomattomia määriä kaikenlaista sontaa viikon aikana ja se kaikki ruoka ladotaan sitten yhteen kasaan pöydälle. Pahinta kuitenkin on, että itsellä tekee joka kerta mieli niitä pizzan paloja ja hampurilaisia, mitä siihen pöydän päälle on mätetty, eikä suinkaan niitä tuoreita vihanneksia tai hedelmiä.

Monesti sitä on tullut itsekin mietittyä, jos sitä roskaruuan (rasvan) määrää tulisi hieman vähentää. Ajatus katoaa kuitenkin yhtä nopeasti kuin se on tullutkin, kun annoskateus iskee vastapäisen ruokailijan kebabin perään kuolatessa.

Tilanne saattaisi ehkä korjaantua, jos kotiin tulisi käväisemään tuo samainen läskipoliisi. Jotenkin voisin kuvitella, että jos näkisin kaiken sen rasvan ja sokerin mitä viikon aikana vetää sinä itsenään, niin jotain hyviä muutoksia siitä saattaisi seurata. Toisaalta, ehkä mä vain lisään liikuntaa ja jätän kevennetyn ruokavalion tositv-ohjelmiin.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Mä voin olla sun rasvapoliisi! :)

Ja hei, mehän sovittiin, että vasta ensi vuoden puolella alkaa todellinen kiristys. Jouluun asti voidaan yrittää harjoitella, mutta tässä vaiheessa saa vielä lipsua.

Ja mä todellakin kannustan tota "enemmän liikuntaa"-ajatusta.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään tosiaan toteutettiin sitä enemmän liikuntaa ohjetta, joten junamatkalla pystyi helposti vetämään kanaburgerin...