31.12.2011

Autoasiaa

Autoni oli automurron seurauksena korjaamolla kolme viikkoa. Ulkopuolisen (lue=ei asiantuntijan) silmin näytti ensin siltä, että ainoastaan apukuskin puoleiset ikkunat oli pistetty säleiksi, kun oli haluttu päästä käsiksi sisältöön. Kuinka ollakkaan pajalla selvisi, että ikkunat oli väännetty rikki lapiolla rungon ja lasin välistä (??!!), mikä oli aiheuttanut myös peltivaurioita.

Vakuutusyhtiön kanssa kaikki toimi jouhevasti. Vuokra-auto oli alla saman tien ja korvausrahat viedyistä tavaroista tuli tilille samana päivänä. Samaa tehokkuutta ei valitettavasti löytynyt korjauspuolelta.

Ensinnäkin sain kuulla, että Hyundai Coupe on harvinainen auto. (WTF?!) Varaosia - tässä tapauksessa lasejakaan - ei löytynyt pohjoismaista, vaan niitä jouduttiin lähettämään muualta Euroopasta. Odotus kesti pari viikkoa. Muiden osien osalta meni melkein kolme.

Sitten viimein kun sain oman autoni alle korjattuna, huomasin, että apukuskin puoleisessa ikkunassa on valmiiksi syvä 3-4 cm pitkä naarmu. Laitoin reklaamaatiota menemään saman tien ja kun korjaaja viimein soitti takaisin, niin kommentti oli: "Kyllä asentaja oli huomannut naarmun, mutta unohti kertoa siitä." Tuut, tuut, tuut...

2 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Parasta ajaa vaan Corollalla tms. niin ei noita ongelmia oo!

Anonyymi kirjoitti...

Sähän olet ollut Corolla-mies jo vuosia... MinkkiP