23.11.2008

Ensimmäiset pikkuiset joulut

Pikkujoulukausi lähti käyntiin eilen komeasti. Ensin jengille voitto maakunnasta ja sitten kuoharitarjoilut saunatilojen vapautumista odottaessa. Onneksi ravintolassa ei ollut juuri muita asiakkaita, koska tulevat Miss Venezuelat eivät ehkä olleet ihan vielä parhaimmillaan.

Maajussit olivat jättäneet saunatilat ehjiksi ja homma toimi kuten aina. Tällä kertaa Peehoo oli tosin saanut neuvoteltua meille suorastaan polkuhinnat, joten tarjoilu oli lähes ilmaista. Tai niin me siis luulimme, mutta kun laskun selvityshetki koitti, niin kuitti näytti kaikkea muuta kuin siltä mitä oli sovittu. Yllättäen laskua ei saatu settlattua koko iltana, vaan allekirjoittanut joutuu hoitamaan asian ensi viikolla. Onneksi ei sentään rikottu mitään.

Ahjo sai jatkopaikkana ensimmäisen kerran pahasti pyyhkeitä. Musiikki oli hanurista ja paikalla oli lähinnä Reinon 60-vuotisjuhlaseurue ja kasa muita ääliöitä. Onneksi tukkoisilta baaritiskeiltä löytyi aina joku fastlane, koska muuten olisi käpy palanut pahasti jos viinaakin olisi pitänyt tuntitolkulla odotella.

Ei kommentteja: