20.8.2008

Uutta puuhaa

Uutta puuhaa on ehkä hieman harhaanjohtava ilmaus, koska nythän on kyse kuitenkin vanhan harrastuksen henkiin herättämisestä. Aivan kuin harrastuksia ei olisi ollut tarpeeksi ennestään niin nyt piti vielä mennä perustamaan kavereiden kesken oma lentopallojoukkue.

Tämä on luonnollisesti hyvä uutinen kaikille teille arvoisat lukijani. Nyt te kaikki voitte viimein tehdä hyvällä syyllä (?) retken Korsoon kannattamaan paikallista joukkuetta. Tämä antaa mahdollisuuden käyttäytyä "maassa maan tavalla", mikä tässä tapauksessa tarkoittaa mitä monisaisempaa huutelua vastustajille (mieluiten ulkomuodosta) sekä tuomarille (samat sanat). Alkoholijuomia kannattaa myös luonnollisesti salakuljettaa katsomoon.

Joukkueen managerointia hoitaa Loimaannorppa ja fanituotteiden myynti alkaa tuota pikaa. Sarja käynnistyy kotiottelulla lokakuun alussa. Tervetuloa!

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Mä mietin, että rahaston kartuttamiseen voisi myös erääseenkin bussiin myydä "ykköstiimin vieruspaikkoja", ja yhtä kalliita "mahdollisimman kaukana niistä" paikkoja. Win-Win kaikille!! ;)