21.11.2009

Isojen päätösten edessä

Tämä cityminkki on isojen päätösten edessä. Tällä hetkellä pisimmälle viety ajatus on mahdollinen muutto kaupungin ytimestä muualle. Siis käytännössä maalle. Miten tämän bloginkin sitten käy - eihän tässä voi mistään cityminkin seikkauluista kirjoittaa, jos asuu yli kilometrin päässä steissiltä. Mitä mä oikein teen?

Ei kai tässä auta kuin ryhtyä listaamaan niitä plussia ja miinuksia. Hyviä puolia on tietysti koko jutun helppous, koska itse yllättäen säästyi kyseisen kämpän metsästykseltä. Ei tarvinnut kuin mennä katsomaan sitä yhtä avaimet kourassa. Nykyinenkään ei ole tosiaan oma, joten mitään ei tarvi pistää myyntiin. Muuttohommathan on tietty aina syvältä, mutta onhan näitä tehty ennenkin. Kiitos vain kaikille tähänastisiin muuttoihin osallistuneille - uutta avustuspyyntöä saattaa siis olla tulossa...

Kirppishän tässä tietysti pitää järjestää, koska neliöitä ei uudessa lukaalissa ole niin monta sataa, että mun kaikki kamat (ja sen toisen kamat) mahtuisivat sinne. Kaikkea ei ilmeisesti voi sittenkään saada? Onneksi ollaan huomattu, että nuo kotikirppikset ovat ehdoton success varsinkin, kun niihin yhdistää skumppatarjoilun.

Ja onhan uusi kämppä tietysti aina uusi, vaikka se sitten sijaitsisikin Kauniaisissa. Jos tässä niin käy, että meikäläisen kenkäkokoelma siirtyy siihen suuntaan, niin kai tämä blogikin kulkee jatkossa teemalla Graniminkin seikkailut maalla?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ihan alkaa miettimään että ennättääkö sitä jaloilleen muuttotalkoisiin auttelemaan...

-tärmänen

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sut on laskettu mukaan! MinkkiP

Anonyymi kirjoitti...

Mitä hä?! Onko muutto vielä suunnitteluasteella vai onko tää jo done deal?
-MinkkiH-

Anonyymi kirjoitti...

Muuttohan on vielä suunnitteluasteella, mutta kämppä ois jo valmiina odottamassa. :) MinkkiP

Anonyymi kirjoitti...

Eihän Cityminkki voi mihinkään citystä muuttaa!!!! Sen identiteettihän on syvällä cityn sydämessä.
Miten sun sitten käy?
Täällä Kauniaisten rajan tuntumassa on sellainen seesteinen meininki, että täällä voi cityminkit tulla hulluksi.... [hahaa :)]
No ei vaan, on täällä vähemmän spurguja.