23.11.2009

Helsinki Day Spa testissä

Minähän en ole mikään tunnollinen kauneus/kasvohoidoissa ravaaja, joten yllätys oli mieluinen, kun syntymäpäivälahjaksi tuli Helsinki Day Span lahjakortti. Onneksi voimassaoloaika oli pitkä, koska muutoin se olisi saattanut jäädä käyttämättä. Synttärithän tosiaan tulivat ja menivät elokuussa...

Helsinki Day Spa on ilmeisen suosittu, koska aikaa oli lähes mahdotonta saada mahtumaan kahden viikon sisään varaushetkestä. Ilmeisesti ihmiset ovat yhä rahoissaan tai sitten keskittyvät enemmän itseensä näin laman aikana, koska ei sitä taantumaa ainakaan dayspan varauskirjasta huomannut. Sain kuitenkin varattua tunnin ajan iltapäivälle, mutta kuka nyt ei ulkonäkönsä vuoksi lähtisi kesken päivän töistä?!?

Paikka on kaikin puolin mukava ja palvelu pelasi. Lehtivalikoima oli tosin mielestäni suppea, koska yllätys yllätys - olin lukenut jo kaikki tarjolla olevat läpyskät. Itse hoidoksi olin valinnut 60min kestävän Hydradermie kasvohoidon. Täytyy sanoa, että hoito oli harvinaisen miellyttävä ehkä jopa paras, mitä olen tähän mennessä kokeillut. Tuskin olisin silti malttanut siitä itse maksaa 98€, mutta se osoittautui kyllä mitä parhaimmaksi tavaksi käyttää osa lahjakortista. Saatanpa jopa mennä uusintasessioon kevään puolella.

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Mahtavaa! :)