21.6.2009

Kuumaa juhannushuumaa

Juhannussuunnitelmiin tuli viime hetken muutoksia, joten Parainen jäi näkemättä. Merenrantamaisemat vaihtuivat Pataässän kuumaan huumaan. Sitä ennen kuitenkin muutama jakso Kumman kaa viihdettä pisti melkein harmittelemaan, että se juhannuskossu jäi hankkimatta.

Patiksessa ei sitten enää harmittanutkaan, vaikkei ihan pelti kiinni oltukaan. Nimittäin kaikki muut olivat ilmeisesti ehtineet aloittaa juhannuksen juhlimisen vähintään pari päivää aiemmin kuin me. Tunnelma oli todella "kuuma". Ukkojen lähestymisyritykset saavuttivat huippunsa, kun jo 10 känniääliö kävi Miss T:n sääriin käsiksi viiden minuutin sisällä. Onneksi iso mies oli mukana, muuten jälki ei olisi ollut niin kaunista.

Jätimme Patiksen kuumaan huuman taaksemme hyvissä ajoin ja lähdimme kokeilemaan onneamme laukkaradalla ja hyrrän parissa. Bollinger maistui ja hauskaa oli. Utareita kului, mutta poiskin selvittiin plussan puolella. Illan bonusarvonnassa vielä kolme kertaa makkaraperunat ja Kumman kaa putki jatkui. Ei huono juhannus tämäkään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarviaa varmaan joskus käydä tekemässä pieni auditointi tuonne kasinolle ja katsoa kuinka hyvin tuo utare on jäänyt elämään henkilökunnan kielenkäyttöön...


-törmänen-

Anonyymi kirjoitti...

Multa jäi kuulematta mistä se nimi edes tuli. Voisitko valaista...? MinkkiP