2.6.2009

Aikuisten yleisurheilukoulusta ja eräästä eurovaaliehdokkaasta

Maanantaina oli taas Eltsussa aikuisten yu-koulun vuoro. Itselläni ei ollut virallista vetovastuuta, mutta kävin kohteliaisuudesta (?) ilmoittamassa läsnäolostani ja johan se nakki napsahti.

Olen tavannut A.Bryggaren aiemminkin pariin otteeseen, mutta varsinaista keskusteluyhteyttä meille ei ole syntynyt ennen eilistä. Ja sanotaanko näin, että ei ole niin väliksi vaikkei syntyisi jatkossakaan. Herra oli tulossa opettamaan innokkaille aikuisyleisurheilijoille pikajuoksun saloja ja voin kertoa, että ainakin ego oli kohdallaan. Asenteesta en sanoisi samaa. Olisi voinut luulla, että eurovaaliehdokas olisi hieman panostanut edes omaan ulosantiinsa, mutta niin ei tosiaan käynyt.

Onhan Hra Bryggare aikoinaan saavuttanut yleisurheilu-urallaan paljon, mutta kenties kannattaisi laskeutua jalustaltaan hieman siinä vaiheessa kun ryhdytään Matti ja Minna Meikäläisille opettamaan uusia juttuja. Kysehän ei ole siitä, että tässä tähdätään arvokisoihin vaan lähinnä uusien ja toivottavasti kivojen juttujen kokeilemisesta.

Herralla oli täysin natsimainen lähestymistapa koko touhuun, eikä ilmeisesti kehuja sadellut. Ennen varsinaisen opetuksen alkua hra haukkui muut kouluttajat ja pari muuta ex-urheilijaa siinä sivussa. Hän osoitti heti olevansa "tavallisten tallaajien" yläpuolella ja piti myös huolen siitä, ettei kenellekään varmasti jäänyt intoa hakeutua ainakaan hänen opetukseensa uudelleen. Sinänsä ihan ok - meidän ryhmän oli helppo nousta suosikkiopejen pallille.

Pistää tosin hieman miettimään, miten ihmeessä Hra Bryggare on joskus valittu eduskuntaan ja vielä pariinkin otteeseen. Eilisen esityksen perusteella en missään nimessä edes harkitsisi ko. henkilön äänestämistä eurovaaleissa. Harkitsiko joku muu?

2 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Älähän nyt, voi olla että eilisen ansioista saadaan mut tekemään niitä keskivartaloharjoituksia ;)
Tosin, mä en kuullut niitä ennen ryhmää juttuja, joten mä luulen etten saanut ihan kattavaa kuvaa..

Anonyymi kirjoitti...

Jos oisit kuullut niin olisit mennyt mielummin hyppäämään korkeutta.