10.2.2008

Virkistävä viikonloppu

Nyt se sitten tapahtui. Rasti seinään ja hallelujaa huudot kehiin. Kokonainen viikonloppu kotona! Ei baarin baaria, ei siis edes torstaina. Eikä tehnyt tiukkaakaan.

Ennakkokäsityksistä poiketen viikonloppu ei kuitenkaan ollut halpa. Ruokaa tuli roudattua Stockan Herkusta kassikaupalla, eikä valtion monopoliliikettäkään pystynyt ohittamaan. Lisäksi tuli tehtyä retki asos.comiin. Täytyy todeta, että onneksi netti toimi vain perjantaina.

Selasin pitkään hyllyssä olleen ruokakirjan "Ruokatorstai", mikä pisti innostumaan keitoista. Ajattelin ihan vakavissani kokeilla ensi viikolla joko kukkakaalikeittoa tai purjoperunasosekeittoa. (jahka ensin käyn testaamassa Norpan tomaattikeittoa). Luin pinon lehtiä ja tulin siihen tulokseen, että nyt pitäisi ehdottomasti tilata joku sisustuslehti ja ehkä jopa Mondo. Kumma kyllä lehtimyyjät eivät soita koskaan silloin (tai myy oikeita lehtiä) kun sitä toivoisi.

Sunnuntaina etsin epätoivoisesti pelikavereita joko kössiin tai sulkikseen. Kuinka ollakkaan ilmeisesti kaikilla muilla tuntui olevan kankkunen. Jouduin suuntaamaan puntille. (jo toista kertaa tänä vikonloppuna). Tässä on kohta vaara, että ne vatsalihakset tulee näkyviin. Onneksi tilanteen voinee korjata uuniperunoilla ja letuilla...

2 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Purjoperunasosekeitto on yks mun suokkareista mutta tuut nyt tiistaina ensin mun luokse keitolle!
Hitsi tauluja en ehdi laittamaan seinälle mutta ruokaa on sitten varmasti riittävästi.

Anonyymi kirjoitti...

Jes! Huomenna nähdään!