6.2.2008

Sitä ja tätä

Tahkon keikan jälkeen on muu elämä tuntunut aika lattealta ja kirjoittaminenkin on jäänyt vähiin. Odottelen yhä Prepen kamerasta löytyneitä huippuotoksia(?) illan meiningeistä, jotta pääsisi edes vähän fiilistelemään samoihin tunnelmiin. Latekin on ollut viime päivät ihan masentunut.

Onneksi sentään päädyin tekemään muutamia ekotekoja ihan huomaamatta. Pistin vaihteeksi läjän farkkuja kiertoon (toisin sanoen maksoin verho-ompelusta ennakkoa), käytän astianpesukoneessa eco-ohjelmaa ja sentään kierrätän pullot ja vien pahvit keräyslaatikkoon. Vielä olisi tavoitteena viedä pari settiä lakanoita Finlaysonille (kiitos vinkistä Norppa), mutta se onkin jo aika kova tavoite.

Kämppää olen yrittänyt kuumeisesti sisustaa, mutta ei ne huonekalut vaan tunnu löytävän tietään mun kämpille. Onneksi sentään kenkäkaappi seisoo eteisessä kenkä-lipaston kera ja niihin pystyy piilottamaan ne ensimmäiset 50 paria. Olohuoneen pöytä ja pari mattoa on myös löytäneet paikkansa, mutta valitettavasti tupariajankohtaa ei edelleenkään ole päätetty.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Late.. sillä on Tahkolla aina niin överihauskaa, ettei mikään tunnu miltään sen jälkeen.. Eikö sitä piristä ajatus edes AfterTahkomiitistä?
Ja sisustaminen, eeh.. take your time. Ainoastaan viikonloppuisin oikeasti ehtii hakemaan tai katsomaan jotain, ja silloinkin usein tekisi mielellään jotain muuta kuin kiertäisi petikossa. Paitsi jos on nainen joka on saanut naiseustestissä 95%...

Anonyymi kirjoitti...

Tänään Kalleen ja Late kanssa? Russkij Vezer tiedossa sitä ennen, eli vahvaa Uralin pihlajaa tiedossa..

Prepe kirjoitti...

Eilen Kallessa, ja puolet Tahkon mökistä myös. Latee ei näkyny, mut ei olis kyl ollu mitään Laten tasosta kissaakaan vonkumassa.

Ja kyl ne kuvat tulee...Laitan kun kerkeen.