11.2.2008

Ne on nyt siinä!

Ihme on nyt tapahtunut. Sekä makuuhuoneen että olohuoneen ikkunoissa on nyt verhot! Ei kai siinä muuten mitään ihmeellistä olisi, mutta kun allekirjoittanut ei ole juuri noita kankaanpalasia harrastanut.

Vuosi taisi olla 2002, kun ikkunoissani viimeksi roikkui verhot. Sekin taisi olla lähinnä olosuhteiden pakosta - sälekaihtimia ei ollut ja parvekeremppa oli alkamassa. Silloin väri taisi olla harmaa ja tilasin ne valmiiksi ommeltuna.

Tällä kertaa käytin mielestäni hyvinkin paljon aikaa verhokankaan metsästykseen. Olohuoneen verhomateriaali taidettiin valita 5 minuutissa. Makkarin kanssa meni vähän enemmän aikaa, mutta se johtui ihan siitä että kuvittelin valmisverhojen toimivan. No eivät ne toimineet. Onneksi Stockalle voi kuitenkin aina palauttaa sieltä ja muualtakin ostetut tuotteet ja näin ollen vaihto kankaaseen kävi näppärästi.

Suurkiitokset vaan verhojen ompelijalle! Voit sitten tupareissa esittelä sun valitsemia ompeluratkaisuja kaikille ihailijoille. Ehkä siihen mennessä helmatkin on mitattu ja nuppineulat poistettu...

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Katsotaan niitä nuppineuloja jossain hyvässä välissä. Mun vanhemmilla oli nuppineulat olkkarin verhoissa noin 10 vuotta. Yritetään olla vähän nopeampia. ;)