8.8.2012

Taas kerran 25 v


Perjantaina oli ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua. Tällä kertaa BDAY-kekkerit pistettiin käyntiin tenniksen nelinpeliturnauksella, jonka jälkeen iltaa jatkettiin normaalin kaavan mukaan.

Turnaus oli lähestulkoon jättimenestys. Pari pientä miinusta omasta rampaisesta esiintymisestä sekä siitä, että sade yllätti finalistit massakentällä. Pelaajat kuitenkin esiintyivät hyvin edukseen ja pelikin oli varsin vauhdikasta.

Allekirjoittaneen taktiikka: "osu vastustajaa täysillä", onnistui pariin otteeseen. Ilmeisesti tehot olivat kuitenkin varsin maltilliset, koska jälkiä ei jäänyt. Samaa ei voida sanoa "surffipullukan" osumasta, josta tuli ihan mustelma osuman uhrille. Itse voin kiitellä tuuria, että se rintalastaan osunut pallo oli "vain" kakkossyöttö...

Taiviksen kabinetti lähes pursuili liitoksistaan, koska porukkaa oli sen verran reippaasti. Ruoka (eli makkarat ja salaatti) tekivät kauppansa ja jengi viihtyi. Innokkaimmat lähtivät vielä kokeilemaan paljasjalkatennistä juhlatamineissa. Mikäs sen mukavampaa kuin ottaa uusi hiki ennen baariin lähtöä.

Jatkot olivat luonnollisesti Teatterissa. Jatkoille lähtevien pääluvun osalta tehtiin ehdoton ennätys. Meno jatkui vauhdikkaana ja isolla vaihteella loppuun saakka. Illan kruunasi ehdottomasti pilkun pintaan esiintyneet cross-dresserit, jonka jälkeen poke taisikin jo hienovaraisesti vinkata poistumisesta.

Loppuillan viihde oli enemmän poliisisarjaan kuuluvaa meininkiä. Nyt tuli ihan lähietäisyydeltä todistettua, ettei välttämättä kaikki turkkilaiset ja kurdit pidä toisistaan. Onneksi kebab oli kuitenkin hyvää. Tästä onkin hyvä jatkaa kohti seuraavia juhlia.

PS. Parhaan pukeutujan tittelin vei Tennis-Norppa. Palkintojenjako on vielä tulossa.

Ei kommentteja: