31.1.2011

Tuonelan joutsenet ja munamiehen strippibaari

Kyllähän bussimatka oli taas odotuksia täynnä. Päästiin nauttimaan morsiusdrinkeistä, morsiussuklaista, morsiusvaahtokarkeista ja morsiuslauluista. Kuortin pitstopille päästiin kunnialla ilman injureita. Suurin shokki oli pahjatuolin puuttuminen ja alkon sijainnin muuttuminen.

Luksusmatkalaiset tiputettiin Turusenharjun eristetylle alueelle ensimmäisinä, joten arvontaleikit päästiin hoitamaan hienosti alta pois ennen Piazzalle siirtymistä. Tämä oli selvästi muutosten vuosi, koska myös mökissä oli tapahtunut remontointia. Suurin shokki koettiin kuitenkin Piazzalla, koska vakituisen olohuoneemme tilalle oli ilmestynyt baari. Baaritiskin oli kaiken lisäksi täynnä kaikkea sälää, joten tiikeriliut jouduttiin väkisinkin ohjaamaan muualle.

Tuonelan joutsenet saapuivat Piazzalle sitten lauantaina ja hoitivat munamiesten strippibaarin avaijaiset kunnialla kotiin. Paikalle saatiin jopa miesesiintyjä, joten suosio oli taattu. Menolippuja lunastettiin vähän joka suuntaan ja hamstereita näkyi montaakin lajia. Balleriinamainen sulokkuus oli käsin kosketeltavaa, vaikkakin myös Kiira Korpi kävi siinä heittämässä kunnon lipat pronssin arvoisesti. Viki Rosti oli pelkkä statisti. Suurin hämmästys oli kuitenkin se, ettei mitään oikeastaan sattunut. Ei siis tikkejä, eikä luunmurtumia. Mustelmiahan ei meillä lasketa. Illan (tai aamuyön) kruunasi luonnollisesti morsiussauna. Erioilin promoamisen olisi voinut suosiolla jättää näkemättä.

Todellinen matkahan alkoi vasta sunnuntaina, kun oli paluumatkan vuoro. Täydellinen mix löydettiin vasta kolmantena päivänä. Ääni lähti rinteeseen, kun meikäläinen astui bussiin. Tulisipa pian 2012.

25.1.2011

Tästä voisi ennustaa taas tulevaa

Vuosi sittenhän reissu meni seuraavasti. Mitäköhän tänä vuonna...

Bussissa otettiin ykkösluokka haltuun ja hoidettiin kotiin nopeimman ilmoittautujan palkinto. Laulettiin innokkaasti ja nautittiin eväitä ehkä vielä innokkaammin. Perillä lähetettiin vain pieni etujoukko tsekkaamaan tilukset pääkallonpaikalle, ettei vaan lauantaina tule mitään yllätyksiä. Check.

Lauantaiaamu alkoi tenniksellä, saunalla ja Baileysillä kunnes huomattiin, että joku puuttuu. Nopea gallup mökkiläisten keskuudessa paljasti, että nyt ollaan tutustumassa taas Nilsiän TK:een. Onneksi vammat eivät vaatineet tikkejä tähän hätään. Päiväretki tehtiin rinnelaavulle makkaroiden kera. Oli rasteja ja kisaa jos jonkilaista ja virgin korjasi potin. Pakkanen ajoi kuitenkin tämän retkikunnan alemmille korkeusasteille aika pikaiseen. Onneksi lähikaupasta löytyi Jallu ja päästiin taas asian ytimeen.

Avara luonto oli osalle mökkiläisiä liikaa, joten siirrytiin ohjelmassa Olumppialaisiin. Lajeiksi oli valittu mm. mäkihyppy, kelkkailu, hulahula ja futis. Suoritukset olivat huimia. Osa otti ei niin mallikkaat suorituksensa ihan rauhallisesti, eräs meinasi antaa monoa kaverin otsaan. Kaikki jäivät henkiin. Ruokaa, juomaa, maalit naamaan ja taksiin.

"Tanorektikko" oli tuonut huikeet tuliaiset Thailandiasta - reiskat ja stetsonit vetivät sulassa sovussa rivitanssia Piazzalla ja välissä pitiä hakea kolmen ihmisen voimit juomatilauksia. (no kun oli jano...) Polle karkasi aika monen käsistä. Yksi ajoi ravurilla seinään, toinen tippui selästä kesken rodeoesityksen. Kouluratsastus jäi ensi vuoteen. Seikkailtiin ULA-aalloilla ja ihaltiin Miss Halko -kisan etenemistä. Muistettiin putsata lattia ja tehdä kuperkeikka. Rokkiliut nähtiin, mutta tiikerit jätettiin väliin. Jotain järkeä sentään. Poistuttiin paikalta ennen kuin mitään isoa vahinkoa sattui. Yhtä kyynärpäätähän ei tietenkään lasketa...

Paluumatkahan oli yhtä juhlaa niin kuin aina. Neitsytmatkalainen kävi juttelemassa vieraille, mutta ei taida tehdä sitä uudestaan. Takapenkin kanssa tehtiin hyviä vaihtareita ja iloa riitti ihan kotiin asti. Pariin päivään ei tarvinnut sitten juuripuhellakaan, koska sitä ääntä ei ollut

4.1.2011

Näillä astellaan kepeästi vuoteen 2011




2010 wrap up


Vuonna 2010 ehti tapahtua yhtä sun toista. Alku vuosi alkoi kammottavalta työahdistuksella, mistä onneksi pääsi eroon irtisanoutumalla. Tyttöjen reissu Nykiin helmikuussa osui mitä parhaimpaan ajankohtaan ja reissun kruunasi jatkokeikka Vancouverin olympialaisiin.

Kaupungista tuli muutettua maalle ja yksineläjästä tuli avopuoliso. Sisustamista riitti vaikka muille jakaa, mutta ei ne taulut ole edelleenkään seinällä. Oleneuvoksettaren pesti toi auton alle ja täydet ajankäytön itsemääräämisoikeudet.

Keväällä oli pöydällä maahantuontibisnes ja sen myötä pukkasi reissua Italiaan. Kamat teki vähän pidemmän reissun silläkin kertaa. Kesä oli huikea eikä vain kelien puolesta. Seuraa löytyi aina vuorokaudenajasta riippumatta harrastuksiin, chillailuun ja grillailuun. Mom's sai jo lähes kantismesta-statuksen. Vierumäki tuli enemmän kuin tutuksi ja taidettiin sitä ehtiä Tallinnaankin jossain vaiheessa. Allekirjoitin uuden työsopimuksen.




Loppukesästä rusketus tuli varmistettua Portugalissa. Synttärikekkerit vietettiin tänä vuonna vaihteeksi Hietsussa. Samoja Paussi-patukoita taitaa olla laatikossa yhä.

Työsopimus astui voimaan elokuun puolivälissä ja syyskuussa asioin ensimmäistä kertaa katsastuskonttorissa ajokortin hakemisen jälkeen. Lokakuussa Primark tuli ratsattua huolella ja olkapään jänteeseen tuli repeämä. Lääkkeitä tuli syötyä enemmän kuin laki sallii.

Leposärky häipyi jossain vaiheessa ja pallon kanssa pääsi taas touhuamaan joulukuussa. Joulustressistä ei ollut tietoakaan, kun lähdettiin Nykiin viikkoa ennen joulua. Yritin kaikkeni nostaakseni jenkkien kulutuskysyntää, visa-laskua odotellaan yhä. Vuosi vaihtui skumpan ja kinesioteippausten saattelemana. Huonomminkin voisi asiat olla.