4.1.2011

2010 wrap up


Vuonna 2010 ehti tapahtua yhtä sun toista. Alku vuosi alkoi kammottavalta työahdistuksella, mistä onneksi pääsi eroon irtisanoutumalla. Tyttöjen reissu Nykiin helmikuussa osui mitä parhaimpaan ajankohtaan ja reissun kruunasi jatkokeikka Vancouverin olympialaisiin.

Kaupungista tuli muutettua maalle ja yksineläjästä tuli avopuoliso. Sisustamista riitti vaikka muille jakaa, mutta ei ne taulut ole edelleenkään seinällä. Oleneuvoksettaren pesti toi auton alle ja täydet ajankäytön itsemääräämisoikeudet.

Keväällä oli pöydällä maahantuontibisnes ja sen myötä pukkasi reissua Italiaan. Kamat teki vähän pidemmän reissun silläkin kertaa. Kesä oli huikea eikä vain kelien puolesta. Seuraa löytyi aina vuorokaudenajasta riippumatta harrastuksiin, chillailuun ja grillailuun. Mom's sai jo lähes kantismesta-statuksen. Vierumäki tuli enemmän kuin tutuksi ja taidettiin sitä ehtiä Tallinnaankin jossain vaiheessa. Allekirjoitin uuden työsopimuksen.




Loppukesästä rusketus tuli varmistettua Portugalissa. Synttärikekkerit vietettiin tänä vuonna vaihteeksi Hietsussa. Samoja Paussi-patukoita taitaa olla laatikossa yhä.

Työsopimus astui voimaan elokuun puolivälissä ja syyskuussa asioin ensimmäistä kertaa katsastuskonttorissa ajokortin hakemisen jälkeen. Lokakuussa Primark tuli ratsattua huolella ja olkapään jänteeseen tuli repeämä. Lääkkeitä tuli syötyä enemmän kuin laki sallii.

Leposärky häipyi jossain vaiheessa ja pallon kanssa pääsi taas touhuamaan joulukuussa. Joulustressistä ei ollut tietoakaan, kun lähdettiin Nykiin viikkoa ennen joulua. Yritin kaikkeni nostaakseni jenkkien kulutuskysyntää, visa-laskua odotellaan yhä. Vuosi vaihtui skumpan ja kinesioteippausten saattelemana. Huonomminkin voisi asiat olla.

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Aika hyvä vuosi! Mutta tehdään tästä vielä parempi! :)