19.1.2010

Autoton = avuton

Viimeisen pari viikon aikana olen huomannut, että huonekalukaupoilla käyminen on hieman haasteellista autottomalle. Keskustassa on muutama minimyymälä, joiden valikoimat eivät juuri meiltä ylennä. Ja meneehän Ikeaan tietty bussi, mutta siinä se sitten onkin.

Kaikki suuremmat huonekaluliikkeet sijaitsevat jossain kehä kolmosen tietämillä, eikä sinne nyt ihan heti tule julkisilla lähdettyä. Ruokapöydän tuoleja pitäisi nytkin olla valitsemassa, mutta hieman on avuton olo. Millä sitä itsensä tästä Juvanmalmille heittää?

Ei tätä ihan autokuumeeksi voi vielä sanoa, mutta hieman alkaa autoa tehdä mieli. Ja varsinkin kun nyt näyttää vahvasti siltä, että seuraava sijoituspaikka on tosiaan Grani niin auto alkaa olla välttämättömyys. Ei nimittäin tuo viikottainen Grani - Korso -reittikään kuulosta järin houkuttelevalta junalla. Tosin hätätapauksissa menee se niinkin.

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ootko ihan varma, että edes sinne Juvanmalmeille ja muille turuille haluat mennä ?

Omaksi suosikiksi on tullut viime aikoina Sope, joka löytyy Lönkalta ja isompi myymälä Malmilta.

Toinen kysymys onkin sitten se, että miten ne hankinnat saa kotiin saakka..

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se Malmikin ihan hemmetin kaukana... Ja väitätkö sä, että sä kuljet Lönkalle julkisilla...? MinkkiP

Anonyymi kirjoitti...

Kävin suosikissasi Sopessa. Niillä on tavarantoimittajien kanssa vaikeuksia, eikä mitään muita ruokapöydäntuoleja saatavilla kuin näytekappaleet myymälässä... MinkkiP

Prepe kirjoitti...

Hanki Saapi! Nyt niita saa halvalla!

Anonyymi kirjoitti...

Osta Smartti! Voin suositella... ;=)

Nora kirjoitti...

Granista Korsoon voi olla mahdollista päästä myös kyydillä. ;)