2.3.2008

Tuoko sirpaleet onnea?

Sanontahan kuuluu, että sirpaleet tuo onnea. Sitä ei valitettavasti määritetän tarkemmin, että kenelle ja koska sitä onnea olisi mahdollisesti tulossa. Entä jos kyseessä on vain yksi sirpale, niin mitä sitten? Tuoko se silti onnea vai pitääkö niitä olla reilummin?

Onneksi nyt on kummastakin vaihtoehdosta esimerkki. Lidlin tuoremehusta löytyi lasinsiru - tarkemmin sanottuna siru löytyi omasta suusta siinä vaiheessa kun join mehua. Kieltämättä tunsin olevani onnekas siinä mielessä, etten ehtinyt nielasta sitä lähes kaksisenttistä lasinpalaa. Vähemmän onnekkaalta tuntui taas siinä vaiheessa, kun palautuin sirun ja pullon Lidliin ja sain korvaukseksi yhden euron ja kahvipaketin.

Perjantaina nähtiin sitten vähän enemmänkin sirpaleita, kun reiluna kaverina kaadoin tarjottimellisen laseja kaverini päähän. (oikeesti siis vahingossa) Siruja lensi ympäriinsä, mutta eniten niitä varmaan löytyi kaverin hiuksista. Onneksi suurempaa vahinkoa ei sattunut ja jäimme molemmat odottelemaan mielenkiinnolla sitä suurta onnea mikä meitä tulee kohtaamaan...

Ei kommentteja: