13.10.2009

Tasaisen tappavaa tahtia

Edellisen postauksen jälkeen on jo ehditty käydä tekemässä täysimittainen shoppauskierros Lontoossa, pelattua pari sarjapeliä lentopalloa, yllätetty ystävä lauantaibrunssilla sekä metsästetty niska/hartia-lämmitin keltaisesta hulluudestra.

Eihän tuo lista ole kummoinen varsinkin, kun paljon on jäänyt tekemättä. Venäjän opiskelut painaa päälle, vaatekaappi pursuaa ylimääräistä roipetta, blogi on päivittämättä ja lomat pitämättä. Onneksi tuo viimeinen on positiivinen ongelma.

Syksy etenee tasaisen tappavaa tahtia ja väliin pitäisi nyt sirotella jotain piristävää, että pimeys ja kylmyys täysin lannista. Ei kuitenkaan sitäkään liikaa. Töissä kun on valitettavasti pakko käydä ansaintamielessä ja siellä se työlista on loputon, niin täytyy yrittää edes vapaa-aikaan jättää tyhjiä "en tee mitään" -aukkoja kalenteriin ja välttää täyteen aikatauluttamista.

Taktiikka tuntuu toimivan, koska tälläkin hetkellä kalenterissa on tyhjää tilaa. Mutta kuinka ollakaan huomaan päivittäväni blogia ja seuraavaksi otan käteen Venäjän oppikirjan. Parastahan tässä on kuitenkin se, että eipä juuri ressaa. Koskahan se seuraava vapaa ilta olikaan...?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ozen harasoo! Pitää itsekin päivittää taas tota venättää. Hyvä kun muistutit!

- Fog