6.9.2009

Muotia Korjaamolla

Lauantaina tuli tsekattua tulevan syksyn muotitarjonta Glorian Fashion Show:ssa Korjaamolla. Valitettavasti kuumaa ei ollut muuta kuin lämpötila, joka lähenteli huonosti lämmenneen saunan lukemia. Lavalla suunnatut lamput paistoivat sen verran voimakkaasti, että yleisön lisäksi siitä kärsivät myös mallit. Ei tosin niinkään hikiläiskien muodossa vaan valo oli niin kova, että ne tekivät malleistakin lähes tavallisia tallaajia. Kaikki pienimmätkin virheet ja näpyt loistivat kirkkaina.

Mitä taas varsinaiseen muotiin tulee niin lavalla ei näkynyt mitään uutta. Varsinkin kun omissa jaloissa olevat kengät kopsuttelivat runwaylla useampaankin otteeseen niin kaikki oli tavallaan jo nähty. Propsit tulee kuitenkin Safilon sisääntulosta ja balettitanssioiden käytöstä. Kerrankin jotain erilaista ja viihdyttävää.

Näytöksen jälkeen ilmaiset skumpat ja buffa jäivät korkkaamatta. Liian pitkä jono ja liian kova nälkä on aina yhtä huono yhdistelmä. Onneksi lahjakassit olivat tarjolla myös aikaisin poistuville.

Ei kommentteja: