2.2.2013

HätsäKätsä goes Levi

Vuosittainen HätsäKätsä keikkamme siirtyi tänä vuonna Tahkolta Leville. Haluan uskoa, että Piazza ainakin jäi meitä kaipaamaan. Halot saivat kerrankin olla paikallaan, eikä portsarin tarvinnut uhkailla ketään ulosheittämisellä. Ilmeisesti stage diving ei ollut Levillä se juttu.

En usko, että kulkuväline vaihtui lentokoneeseen sen takia, ettei meidän huikeat paluumatkatraditiot enää jaksaneet kiinnostaa vaan siksi, että bussimatka Leville olisi ollut yksinkertaisesti liian pitkä. Tavallaan olisin halunnut nähdän Norpan ottavan traditionhuikan lentokoneessa. Se olisi ollut hieno hetki.

Jeesuslaulu ei tullut livenä vaan sähköpostin välityksellä. Säveltäjäsanoittaja makaili poolilla Dominikaanisessa. Her life sucks. Urheiluselostus saatiin onneksi kännykän välityksellä on time.

Osa porukasta siirtyi pohjoisen lumille jo perjantaina. Yritystä ulkoilmasporteille oli kelistä huolimatta. Suuri osa porukasta kävi joko rinteessä tai ladulla. Me pidimme traditiosta kiinni, eikä hiihdetty metriäkään. (Puolustuspuheena - pakkasta oli koko ajan yli 20c.)

Koska pienempi seurueemme saapui pääkallonpaikalle vasta lauantaina, saimme huomata, että pahin terä oli ehditty juhlia alta pois muiden toimesta jo edellisenä iltana. Yllättäen tämä ei menoa haitannut, vaan otimme kaiken irti ykkösestä. Hieman tietysti jäi kaivelemaan naamiaisasujen puute, mutta tämä lienee korjattavissa taas ensi vuonna.

Ehkä yllättävin asia oli tällä kertaa uusiin ihmisiin tutustuminen. Aikaisempina vuosina meitä on ollut sen verra iso ja tiivis ryhmä, että juttua on riittänyt ihan omalla porukalla ja oma kiva on ollut se paras kiva. Olihan se tietysti hauskaa oikein jutellakin ihmisten kanssa, jotka ovat olleet useina vuosina samalla reissulla, mutta joiden nimiä ei edelleenkään meinaa muistaa. Hmmm. Ainakin nyt opin pari uutta ja lupaan muistaa ne myös 2014.

Pitkä ilta venyi aamuun ja kotiutuminen tapahtui 6:15. Kelvollinen suoritus. Olisi väärin sanoa, että äiti oli ylpeä. Ehkä lähinnä kiitollinen, ettei tultu tuntia aiemmin, koska sehän olisi tarkoittanut, että hänen unensa olisivat jääneet tuntia lyhyemmäksi. Minähän luonnollisesti nukuin koko päivän.

2 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Ensi kerralla mukana. *huokaus*

Minkki P kirjoitti...

Ja jos mennään Leville niin sä voit aina ottaa sukkapuikot mukaan. :)