27.3.2009

Gallup - Jos lukisit liikunta-aiheista blogia...

Tätä voisi kutsua pienimuotoiseksi gallupiksi. Koska vapaa-aikaa on NIIN pirusti, eikä koskaan ole mitään tekemistä niin kaikenlaisia projekteja pitää käynnistää. Tällä hetkellähän Naiset treenaa -blogi pyörii jo, mutta hinku olisi kova kehittää juttua edelleen. Toisin sanoen muokata juttuja siihen tyyliin, että tarinaa olisi muidenkin kuin itse postaajien mielekästä lukea.

Näin ollen olisin erittäin kiitollinen, jos voisit vastata seuraavaan kysymykseen:

Mikäli voisit kuvitella lukevasi liikunta-aiheista blogia/sivustoa, niin mitä toivoisit sieltä löytyvän?
Treenivinkkejä, venyttelyohjeita, urheilutapahtumia & fiiliksiä, väline yms. testausta... mitä?

Kiitos vastaajille!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo välinetestauksia ehdottomasti!

- Fogues

Anonyymi kirjoitti...

Välinetestaus, treenivinkit, erilaisten lajien ja liikuntapaikkojen testaus. Menolle ja väännölle sekä tekemisen meininki-tyyppisille kuville jes!
Ehdoton ei naisten 10-tyyppisille ei-kilpailua tapahtumille! Kyllä jonkun pitää voittaa ja jonkun hävitä.. :)

Anonyymi kirjoitti...

En ole oppinut ottamaan liikuntaa kovin vakavasti. Ehkä tuo on suojamekanismi koska liikunta tuntuu edustavan taistelua ennenaikaista vanhuutta vastaan. Niinpä olisi hyvä jos urheilusta tuotaisiin esiin myös kevyitä puolia. Vaikkapa näin voisi kuulua ensimmäinen (ja viimeinen) jakso Horstin treenipäiväkirjasta:

Menin tänään salille kesken töiden että ei tarvitsisi liikaa katsella muita ihmisiä. Mukavampi on sitten illalla juoda kaljaa kun on edes vähän urheillut. Tein tavallisia juttuja (penkkiä ja habaa) kun huomasin vieressä keski-ikäisen ei niinkään hyväkuntoisen miehen SALIHOUSUISSA. Heebo teki varmaan puoli tuntia (tai yli, se vielä jäi sinne kun lähdin pois) pelkästään kyykkyä. Kauhea ähinä oli päällä ja välillä puhui suureen ääneen kännykkäänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Horst - tuo sun treenihän oli lähes täydellinen versio "Hollywood puntista". Ainoastaa solarium puuttui. Vai kävitkö treenin jälkeen myös ottamassa brunaa pintaan? ;) MinkkiP

Horst kirjoitti...

En tällä kertaa. Oli kiire ostamaan kultaista kaulaketjua.

Aliisi kirjoitti...

Mullekin kelpais tekstit välinetestauksista ja treeneistä. Eniten kiinnostaa yu-meininki ja salijutskat. Millon sut nähdään veteraanien SM-kisoissa sillä puolella? Mä ajattelin alottaa treenaamisen NYT niitä varten ;).

Anonyymi kirjoitti...

Ens kesänä oli tarkoitus jo aloitella. Valitettavasti täytän vaadittavat lukemat vasta elokuun alussa, joten Lahden MM-skabat jää vielä väliin. MinkkiP

Norppa kirjoitti...

+ myös erilaisista vammoista toipuminen, niiden hyväksi havaitut hoidot ja saadut ohjeet, koska niistäkin varmaan kokemusta löytyy ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että munkin erikoisala tuli viimein mainittua. :) MinkkiP

SelloElixia kirjoitti...

Joo, mun kommentti olisi, että kaikki edellä mainitut kiinnostaa.

Lisäyksenä sanoisin vielä, että erityisesti kiinnostaa kaikki sellainen mikä yleensä jätetään sanomatta... Eli toisin sanoen kaikki se miten ilmaisette itseänne omalla persoonallisella ja värikkäällä tyylillänne. Pelkkä persoonaton asiatekstihan on puisevaa ja sitä on jo kaikki paikat muutenkin täynnä.

Mielenkiintoista voisi olla vaikka kaikki se mitä kaikkea syötte, miten se toimii ja mitä päässänne yleensä liikkuu kun esim. olette punttisalilla jne..., Normaalistihan punttisalilla on kaikilla turvat kiinni vaikka jokaisella varmaankin liikkuu jotakin ajatuksia pään sisällä... tai sitten ei;)

Anyway, ehkä tärkeintä on kuitenkin tietty spontaanisuus tavallisen arjen keskellä, mutta kuitenkin samalla niin arkirealistisella tyylillänne...

Parasta on se siis se, että koskaan ei tiedä mitä blogistanne löytyy... eli ei mitään paineita ja jatkakaa samaan malliin. Kai näissä blokeissa on kysymys jostain viettomasta pikku paljastelusta ja tirkistelystä. Tsemppiä. Ja yritä nyt MinkkiP saada sitä voimaa sinne pakaralihakseen...;)

Norppa kirjoitti...

Edellisen kommentoinnin loppu alkaa kuullostamaan jo mattivanhaselta...

haltia-holmberg kirjoitti...

Tämä lukisi mielellään edellämainittujen lisäksi budjettivinkkejä, eli että mitä liikuntaa voi harrastaa edullisesti/ilmaiseksi jne. Kun on kaikenlaisia tanssityöpajoja, naurujoogasessioita ja boulderointikokoontumisia, joista ei ikinä kuule ajoissa :) Lenkille voi toki mennä ilmaiseksi koska vaan, mutta mitä jos haluaa jotain erikoista ja vähemmällä budjetilla?

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Terve!
Mua kiinnsotaa ainakin syömisasiat, ja sykkeet sun muut numerot. Eri lajien esittelyt.