11.7.2008

Oikeita panoksia

Eilen tuli kierrettyä vasta elämäni toinen täysimittainen golfkierros. Pelaaminen oli todella hidasta, mikä ei tällä kertaa suinkaan johtunut allekirjoittaneesta ja hänen peliseurueestaan. Kentälle oli mitä ilmeisimmin päästetty aivan liikaa väkeä tai vaihtoehtoisesti liian monta meitäkin huonompaa pelaajaa.

Kenttä oli laakeeta peltoa, mutta eipä mennyt pallojakaan hukkaan eikä tarvinnut hyttysiä väistellä. Palloja sen sijaan piti varoa. Olisihan se tietysti ollut mukavaa nähdä, mistä suunnasta se FORE-huudon saattelema pallo lyötiin, niin olisi ehkä pystynyt paremmin väistämään. Onneksi se kuitenkin meni vajalla metrillä ohi ja lähellähän ei tunnetusti lasketa. Ukko kehtasi selitellä, ettei ”normaalisti lyö noin lyhyitä lyöntejä”. Jep jep.

Kamera oli matkassa ja taltiointeja tuli kiitettävästi. Ei se svingi edelleenkään kauniilta näyttänyt, mutta onneksi maila suuntautui edes jotenkuten palloa kohti. Birdie jäi tällä kertaa tekemättä. Todettiin nti T:n kanssa, että Frezza on meille aivan liian kevyt panos. Heti kun ryhdyttiin pelaamaan alkoholipanoksin, niin peli parani huimasti. Tästä on hyvä jatkaa.

2 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Kun katson tuota svingiäsi niin annan neuvon, joka pätee naisille muuallakin kuin golfissa: yritä pitää alakroppa kasassa...

Anonyymi kirjoitti...

Prepe hyvä - paras neuvo mitä olen golfin suhteen tähän mennessä saanut on, että älä kuuntele muiden harrastelijoiden neuvoja. Poikkeuksena kuulemma pelaajat, joiden tasoitus on yksinumeroinen luku. Siihen sulla taitaa olla vielä vähän matkaa? ;) (thanks anyway)